HomeΕΛΛΑΔΑΔέκα χρόνια κάθειρξης στον «νταή της Αργυρούπολης» που ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του και την έστειλε στην εντατική

Δέκα χρόνια κάθειρξης στον «νταή της Αργυρούπολης» που ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του και την έστειλε στην εντατική

Καταπέλτης ο εισαγγελέας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δέκα χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, ήταν η τιμωρία που επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον 47χρονο άνδρα γνωστό και ως «νταής της Αργυρούπολης», ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον βαρύτατο ξυλοδαρμό της 41χρονης συντρόφου του τον Ιανουάριο του 2022.

Το δικαστήριο αναγνώρισε κατά πλειοψηφία το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη στο δράστη της επίθεσης, που οδήγησε το θύμα του για δυο μήνες στην εντατική με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας

Νωρίτερα ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης στην πρόταση του αμφισβητώντας την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που απέδιδε στο δράστη σοβαρή ψυχοπαθολογία.

Κατά την αγόρευση του εξήγησε πως ο καβγάς μεταξύ του ζευγαριού δεν δικαιολογεί βρασμό ψυχικής ορμής, αφού «χτύπησε το θύμα του με τεράστια δύναμη! Αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι δύναμη έχουν τα χέρια του, δεν απλώνει για πρώτη φορά το χέρι του και χτυπάει ανελέητα! Ανελέητα! Δεν άφησε σημείο του σώματος της χωρίς να το χτυπήσει! Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο!»

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος , υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς, αλλά και πως ήταν θυμωμένος από την αποκάλυψη της συντρόφου του για παράλληλη σχέση με άλλο πρόσωπο.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση