HomeHL-WorldΠολωνία: Ξέθαψε την μάνα του, την έκανε μούμια και έζησε μαζί της 13 χρόνια

Πολωνία: Ξέθαψε την μάνα του, την έκανε μούμια και έζησε μαζί της 13 χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απίστευτη ιστορία από την Πολωνία δημοσιεύει η τουρκική Χουριέτ, αναδημοσιευμένη από την βρετανική Mirror, με βάση ανακοινώσεις που έκανε η πολωνική αστυνομία, όταν μπήκε σε ένα σπίτι και βρήκε μια μούμια.

Με βάση το δημοσίευμα, η Πολωνική αστυνομία βρήκε το μουμιοποιημένο σώμα μιας γυναίκας η οποία πέθανε πριν από 13 χρόνια. Η αστυνομία είχε μια πληροφορία την οποία όταν διερεύνησε δεν πίστευε στα μάτια της. Στο σπίτι ενός άνδρα ηλικίας 76 ετών βρήκαν το μουμιοποιημένο σώμα της μητέρας του.

Το θέαμα ήταν συγκλονιστικό. Στο σπίτι του άνδρα, το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε ότι είναι Marian L. η μούμια, ήταν στηριγμένη σε έναν καναπέ, πάνω από μια στοίβα εφημερίδων του 2009. Η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Malgorzata Koniarska δήλωσε ότι η πληροφορία προήλθε από έναν συγγενή του άνδρα που ανησυχούσε για την ψυχική του υγεία. “Οι ομάδες που πήγαν στο σπίτι του ηλικιωμένου μετά την υπόδειξη που έλαβαν και βρήκαν ένα μουμιοποιημένο ανθρώπινο σώμα”, είπε.

Μετά από τις σχετικές ερωτήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο Μάριαν Λ. έβγαλε την μάνα του από τον τάφο της και τη μουμιοποίησε. Στην συνέχεια την έβαλε στον καναπέ στο σπίτι του και πέρασαν παρέα 13 χρόνια. Μέχρι που τους βρήκε η αστυνομία. «Δεν είναι ταινία, είναι αληθινό», έγραψε η εφημερίδα Χουριέτ, στην Τουρκία, καθώς το θέμα δημοσιεύεται σε πολλές εφημερίδες όλου του κόσμου.

Με ναφθαλίνη

Η Joanna Smorczewska, από το Γραφείο του Επαρχιακού Εισαγγελέα, είπε : “Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, το μουμιοποιημένο ανθρώπινο σώμα ανήκει στη μητέρα του άνδρα, την Jadwiga L, η οποία πέθανε τον Ιανουάριο του 2010. Ο άνδρας μπορεί να είχε ξεθάψει το σώμα της μητέρας της αμέσως μετά την ταφή. Πιστεύουμε ότι το άψυχο σώμα βρίσκεται στο σπίτι από το 2010», είπε.

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο τάφος της γυναίκας, όπου θάφτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2010, ήταν άδειος. Πιστεύουν ότι ο Πολωνός πήγε στο νεκροταφείο, μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του κι εκεί ξέθαψε κρυφά το σώμα της μητέρας του και στη συνέχεια χρησιμοποίησε χημικά για να το κρατήσει ανέπαφο. Ο εισαγγελέας Marcin Felsztyński τόνισε ότι παρόλο που η γυναίκα θάφτηκε πριν από περισσότερα από 13 χρόνια, τα λείψανά της ήταν σε «άριστη κατάσταση». «Η μυρωδιά της ναφθαλίνης στο μουμιοποιημένο σώμα είναι αξιοσημείωτη. Τα δεδομένα που έχουμε αποκαλύπτουν ότι ο άνδρας χρησιμοποίησε χημικές ουσίες για την πρόληψη της αποσύνθεσης του σώματος», είπε ο εισαγγελέας.

Οι γείτονες

Μετά το άκουσμα του περιστατικού, οι γείτονες του άνδρα έκαναν δηλώσεις που τράβηξαν την προσοχή του τοπικού Τύπου. Μια γειτόνισσα του Marian L., η οποία δήλωσε ότι γνώριζαν ελάχιστα για τον συνταξιούχο, δήλωσε ότι απέφευγε ιδιαίτερα την επαφή με τους ανθρώπους και είπε: ” Όλοι γνωρίζονται εδώ, αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα γι ‘αυτόν. Ο άντρας μου είναι από εδώ , έλεγε ότι τον φοβόντουσαν όταν ήταν παιδί. Βγαίνει τα βράδια, κάνει το ποδήλατό του. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μια εβδομάδα όταν το έμαθα. Είναι τρομακτικό, πώς είναι αυτό δυνατόν?” είπε.

Ένας άλλος γείτονας δήλωσε ότι αποκαλούσαν τον άνδρα «βαμπίρ» επειδή δεν ήξεραν το όνομά του και ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας έβλεπε τηλεόραση με το άψυχο σώμα της μητέρας του, την οποία είχε κρύψει στο σπίτι του.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση