HomeΕΛΛΑΔΑΠροχωρά σε εξώδικα ο Γιάννης Ραγκούσης, τι απαντά για το ακίνητο

Προχωρά σε εξώδικα ο Γιάννης Ραγκούσης, τι απαντά για το ακίνητο

«Χτύπησαν λάθος πόρτα», αποδεικνύουν την απελπισία τους, τα σχόλια του βουλευτή. Πώς εξηγεί το στεγαστικό δάνειο από τον ΟΕΚ για το ακίνητο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ξεκινήσει τον δήθεν «μη τοξικό» προεκλογικό της αγώνα η ΝΔ», δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ραγκούσης, μετά την κριτική που δέχτηκε για την αξιοποίηση στεγαστικού δανείου του ΟΕΚ.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «η κυβέρνηση με τα 12 εκατ. ευρώ ατομικά δάνεια Πρωθυπουργού και Υπουργών, καθώς και με τις σκοτεινές ατομικές ρυθμίσεις αυτών των δανείων, χτύπησε λάθος πόρτα.

Με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Political», καθώς και η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, το μόνο που αποδεικνύουν, είναι απλώς την απελπισία τους.

Φθηνοί αντιπερισπασμοί. Αποτυχημένοι συμψηφισμοί.

Επιχειρούν να επαναφέρουν για πολλοστή φορά ένα θέμα, το οποίο έχει ήδη δει τόσες πολλές φορές το φως της δημοσιότητας.

Αυτή η προσπάθεια, η οποία αποτελεί το κύκνειο άσμα της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης, δεν θα μείνει αναπάντητη.

– Άμεσα θα κοινοποιηθεί στην εν λόγω εφημερίδα Εξώδικη Δήλωσή μου, με την οποία θα ζητείται η άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.

Σε διαφορετική περίπτωση -όπως έπραξα ξανά στο παρελθόν για το ίδιο θέμα-, τον λόγο θα έχουν τα Δικαστήρια.

Το ίδιο βεβαίως θα ισχύσει και για όλους τους συκοφάντες, μέλη της ΝΔ.

Προς ενημέρωση των πολιτών, η αλήθεια είναι η εξής:

– Το ακίνητο αυτό βρίσκεται σε ορεινό μη τουριστικό χωριό του τόπου καταγωγής μου και ανήκει κατά 50% σε εμένα και 50% στη μητέρα των 3 παιδιών μου. Μόνο μέρος αυτού ανεγέρθηκε με δάνειο από τον ΟΕΚ.

Το δάνειο αυτό δεν το έλαβα εγώ αλλά η πρώην σύζυγός μου.

Το έλαβε το 2007, επί της τότε Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση