HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο για «Italian Vegan Street food» από τις τεχνικές σχολές Επιμελητηρίου

Σεμινάριο για «Italian Vegan Street food» από τις τεχνικές σχολές Επιμελητηρίου

Ξεκινά στις 3 Απριλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα νέο, εξαιρετικό σεμινάριο για την παρασκευή αλμυρών και γλυκών Italian Vegan Street Food  και γνωριμίας με την τέχνη της παραδοσιακής Ιταλικής γαστρονομίας διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και σε όσους επιθυμούν ν’ ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο ή  απλά ν’   ανακαλύψουν νέες συνταγές και ν’ αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις γενικής εφαρμογής στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική!

Το Italian Vegan Street food είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους θέλουν ν’ απολαύσουν τις γεύσεις της Ιταλίας χωρίς να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθεις, είτε είναι χορτοφάγοι, είτε απλά αναζητούν μια πιο υγιεινή πρόταση φαγητού.

Με τη βοήθεια του Executive Pizza chef Giorgio Manganiello, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μαζί του:

  • Impasto Pizza Vegan Pizza GURMET
  • Wurstel Vegan
  • Burger Vegan
  • Cotoletta alla Milanese Vegan
  • Dolce Brownies/ Cookie Vegan

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Κόστος συμμετοχής: 110€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Δευτέρα 03/04 και Τετάρτη 05/04 και ώρα 17.00μμ – 20.15μμ

Χώρος διεξαγωγής: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Λ. Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητής: Giorgio Manganiello, γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986. Είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος στη διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto και παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης της Ιταλικής κουζίνας. Συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete στον τομέα της εκπαίδευσης.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-244730 & 2810-302730, [email protected] από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση