HomeHL-9Χανιά: Στις 5 Απριλίου η ολοκλήρωση της δίκης για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 3χρονης από τον πατέρα της

Χανιά: Στις 5 Απριλίου η ολοκλήρωση της δίκης για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 3χρονης από τον πατέρα της

Η ακροαματική διαδικασία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 5 Απριλίου θα συνεχιστεί -και πιθανότατα θα ολοκληρωθεί- στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Χανίων, η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος νηπίου τριών ετών από τον ίδιο του τον πατέρα, μια δίκη που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα του 8χρονου σήμερα παιδιού, η οποία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αρχικά από την αλλαγή συμπεριφορά του κοριτσιού. Ακολούθησαν πραγματογνωμοσύνες ειδικών που επαναβεβαίωναν ότι το νήπιο είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η μητέρα προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του πρώην συζύγου της, ο οποίος είναι ξενοδοχοϋπάλληλος στο Ρέθυμνο και η υπόθεση τελικά έφτασε στα δικαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οικογενειακές σχέσεις ήταν προβληματικές, αφού ο 48χρονος σύζυγος και πατέρας είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της γυναίκας του στο παρελθόν. Ο ίδιος ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος του παιδιού του.

Στις 5 Απριλίου αναμένονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής και  η  εισαγγελική πρόταση.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση