HomeΕΛΛΑΔΑΠατέρας Κάρολαϊν: «Αν ίσχυε η θανατική ποινή θα ήταν τιμή μου να τον εκτελούσα»

Πατέρας Κάρολαϊν: «Αν ίσχυε η θανατική ποινή θα ήταν τιμή μου να τον εκτελούσα»

Τι ανέφερε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχεδόν δύο χρόνια από την αποτρόπαια δολοφονία της 19χρονης Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Ο  πατέρας της δολοφονημένης μητέρας λέει στην Daily Mail ότι «θα το έπαιρνε ως τιμή» να εκτελέσει τον δολοφόνο της εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να ισχύει στην Ελλάδα.

Ενόψει της προσφυγής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατά της ποινής κάθειρξης 27 ετών για τη δολοφονία της 19χρονης Κάρολαϊν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021, ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail και έβγαλε την οργή που κρύβει μέσα του για τον συζυγοκτόνο.

Ο πατέρας της δολοφονημένης Κάρολαϊν είπε στη βρετανική εφημερίδα ότι θα ήταν «τιμή» να εκτελέσει τον δολοφόνο της κόρης του, εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να υπάρχει στην Ελλάδα.

Έξαλλος ο 79χρονος πατέρας αφού αποκάλεσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «νυφίτσα» είπε: «Αν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να είναι ισχύει στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή να μου επιτραπεί να τον εκτελέσω».

«Τον μισώ περισσότερο από ό,τι έχω μισήσει ποτέ στη ζωή μου. Μακάρι να σαπίσει στην Κόλαση», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά για τον 35χρονο δολοφόνο!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην προσφυγή που ετοιμάζει για να μειωθεί η ποινή του, θα ισχυριστεί και πάλι ότι σκότωσε την 19χρονη γυναίκα του επειδή «ανησυχούσε πως θα έκανε κακό» στην εννέα μηνών τότε κόρη τους Λυδία, άρα θα πρέπει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Ο πρώην πιλότος καταδικάστηκε πέρυσι, έναν χρόνο αφότου στραγγάλισε την Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, λέγοντας ψέματα στην αστυνομία ότι την είχαν σκοτώσει διαρρήκτες.

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση