HomeHL-LifestyleΣασμός: Η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη

Σασμός: Η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη

Την ίδια ώρα, το γράμμα του Τόλη φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο «Σασμός» επιστρέφει απόψε, Τρίτη 28 Μαρτίου, στις 21:00, με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές.

Διαβάστε όσα θα συμβούν στο επεισόδιο 105

Μανόλης και Νάντια φτάνουν σε μια σημαντική συνειδητοποίηση, ενώ η Βασιλική αγωνιά για την τύχη της. Ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Βρουλάκη που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας, ενώ ο Ευθύμης παίρνει απ’ τον Λευτέρη μια πληροφορία που ίσως του σώσει τη ζωή. Κι ενώ ο Τόλης νομίζει πως ο εχθρός του είναι πια ο Παντελής, το γράμμα του φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια. Καθώς η καταιγίδα πλησιάζει και είναι έτοιμη να ξεσπάει η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει. Ο κυρ Μήτσος έχει επισκεφθεί την Αργυρώ και τη Μαρίνα προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια. Η Αργυρώ του λέει πως με τον Σταύρο έχουν χωρίσει, αλλά η Μαρίνα την προτρέπει να μην του κρύψει τίποτα και να του μιλήσει ειλικρινά για όλα!

Δείτε το απόσπασμα:

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση