HomeHL-TOPΗράκλειο: Στον εισαγγελέα ο λυράρης για την υπόθεση βιασμού ανηλίκου

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο λυράρης για την υπόθεση βιασμού ανηλίκου

Ερευνάται η εμπλοκή και άλλων ατόμων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία νέα υπόθεση – σοκ απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές που αφορά σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, πριν λίγα 24ωρα έφτασε στα χέρια της αστυνομίας μία καταγγελία που έκανε ένας ανήλικος ο οποίος ανέφερε πως ένας γνωστός λυράρης τον κακοποιούσε σεξουαλικά για αρκετό καιρό.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε τον φωτογράφιζε σε περίεργες στιγμές και διακινούσε το συγκεκριμένο πορνογραφικό υλικό.

Οι αστυνομικοί με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν την συγκεκριμένη καταγγελία ενώ ήδη έχουν πάρει καταθέσεις και έχουν συγκεντρώσει «ύποπτο» υλικό.

Παράλληλα, οι αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη του λυράρη Α. Ρ. ο οποίος κατονομάστηκε από τον ανήλικο ενώ αναζητούν και άλλα εμπλεκόμενα άτομα.

Ο 66χρονος φαίνεται ότι είχε ανεβάσει φωτογραφίες του ανήλικου σε ειδικές πλατφόρμες και αναζητούσε «πελάτες» για το ανήλικο παιδί. Μάλιστα ερευνάται η εμπλοκή γιατρού και βρίσκεται σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας σε έρευνα σε σπίτια όσων το παιδί κατονόμασε και έχουν ήδη κατασχεθεί κινητά και υπολογιστές τα οποία και θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πότε ξεκίνησε η δράστη του λυράρη

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο 66χρονος πλησίασε το μικρό αγόρι το το 2018 τότε που εκείνο ήταν 11χρονών, με το πρόσχημα ότι είναι φίλος των γονιών του. Δύο χρόνια αργότερα φαίνεται πως ξεκίνησε τις αρρωστημένες πράξεις σε βάρος του ενώ φαίνεται να το απειλούσε για να μην πει σε κανέναν τίποτα.

Αύριο στον εισαγγελέα ο λυράρης

Ο λυράρης με τη σχηματισθείσα δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση