HomeHL-TOP«Δεν έπρεπε να φύγει» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης Πένυς

«Δεν έπρεπε να φύγει» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης Πένυς

Αύριο η κηδεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης, Πένυς Μουλιανάκη, η οποία λίγες ώρες πριν αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος», ανέφερε μιλώντας στο megatv.

«Έφυγε ένας άγγελος»

Όμορφη, χαμογελαστή, με πάθος για την κολύμβηση. Το 22χρονο κορίτσι έβλεπε τα όνειρά της να πραγματοποιούνται. Σχεδίαζε τη ζωή της με τον σύντροφό της.

Δυστυχώς όμως όλα έσβησαν ξαφνικά στην άσφαλτο.

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Η Τροχαία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος. Μοιραίο ωστόσο στάθηκε το γεγονός ότι η Πέννυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

22xronh-peny

Αύριο το… τελευταίο αντίο

Το τελευταίο… αντίο αναμένεται να απευθύνουν αύριο φίλοι, συναθλητές, συγγενείς και πλήθος κόσμου στην 22χρονη Πένυ.

Η κηδεία της 22χρονης θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου στις 3 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, για ανείπωτο πόνο στον ΚΟΗ κάνουν λόγο τα μέλη του Ομίλου με ανάρτησή τους.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση:

koh-22xronh

Οι τελευταίες ώρες της

Η άτυχη Πέννυ, που έμενε στις Άνω Αρχάνες, είχε πάει να επισκεφτεί τον πατέρα του συντρόφου της που έχασε πρόσφατα τη μητέρα του.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η άτυχη αθλήτρια συγκατοικούσε με το σύντροφό της και σε λίγες ημέρες θα αρραβωνιαζόταν.

«Είχαμε τα 40 της μαμάς μου και είχε έρθει να μας επισκεφθεί. Η Πέννυ μας έμενε με το γιο μου στις Αρχάνες και θα αρραβωνιάζονταν. Πέθανε, όμως, η μητέρα μου και επειδή είχαμε τα 40 τώρα θα αρραβωνιάζονταν σε μερικές ημέρες. Ήταν ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι και νιώθω σαν να έχω χάσει τη μεγάλη μου κόρη», λέει ο πατέρας του συντρόφου της 22χρονης Πέννυς και περιγράφει πως έγινε η μοιραία πρόσκρουση.

Μια φίλη της προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο χωριό και ενώ τα δύο κορίτσια κινούνταν επί της επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Αρχανών, στο 13ο χιλιόμετρο το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο και αναποδογύρισε.

«Ανέβαινε το αυτοκίνητο επάνω και οδηγούσε η φίλη της. Η Πέννυ καθόταν συνοδηγός αλλά δεν φορούσε ζώνη. Είχε και το παράθυρο ανοιχτό. Το αυτοκίνητο τράκαρε στο πεζοδρόμιο και ανασηκώθηκε. Έπεσε σε ένα δέντρο και όπως είχε ανοιχτό το παράθυρο το δέντρο της πήρε το κεφάλι. Την πήγαν στο Νοσοκομείο αμέσως αλλά η Πέννυ μας δεν τα κατάφερε», εξηγεί ο ίδιος.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 22χρονη στο 13ο χλμ Ηρακλείου-Αρχανών, έφυγε από την πορεία του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε σοβαρά η 22χρονη συνοδηγός, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο.

Δυστυχώς η άτυχη κοπέλα, λίγη ώρα αργότερα, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση