HomeΚΡΗΤΗΜε την ομάδα του Αλμυρού και τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, βρέθηκε στο Γάζι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

Με την ομάδα του Αλμυρού και τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, βρέθηκε στο Γάζι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Λευτέρης Αυγενάκη άκουσε τους στόχους και το όραμα των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού άκουσε τους στόχους και το όραμα των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομάδας για τα επόμενα χρόνια και συζήτησαν ακόμα για όλα τα έργα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στον Δήμο Μαλεβιζίου, αλλά και για εκείνα που έχουν δρομολογηθεί.

Σε μια ζέστη ατμόσφαιρα, βρεθήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, τον Πρόεδρο του Αλμυρού, Θωμά Γαβαλά, τον Πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρη Ζερβό και τον διοικητικό παράγοντα Γιάννη Κάβαλο, ανάμεσα σε καλούς φίλους και σύσσωμη την ομάδα του Αλυρού: ποδοσφαιριστές, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.

 Συζητήσαμε για όλα εκείνα τα έργα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στον Δήμο Μαλεβιζίου, αλλά και όλα εκείνα που έχουν δρομολογηθεί.
 Άκουσα τους στόχους και το όραμα των ανθρώπων της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, όπου θα πορευτούμε μαζί για την υλοποίηση τους».
Διαφήμιση
Διαφήμιση