HomeΕΛΛΑΔΑΕντοπίστηκε η 26χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Χαλκιδική -«Είμαι στη Γαλλία με το παιδί και είμαστε καλά»

Εντοπίστηκε η 26χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Χαλκιδική -«Είμαι στη Γαλλία με το παιδί και είμαστε καλά»

Τι είχε υποστηρίζει ο πατέρας του 32χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντοπίστηκε η 26χρονη Ελληνογαλλίδα που είχε εξαφανιστεί από περιοχή της Χαλκιδικής με το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η 26χρονη επικοινώνησε τελικά με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος και του είπε ότι είναι καλά. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα βρήκε τις κλήσεις του διοικητή στο κινητό της και τηλεφώνησε για να δει ποιος την καλεί.

Ακολούθησε, μετά από αίτημα του διοικητή, τηλεφωνική κλήση μέσω Viber για να μπορέσει να βεβαιωθεί αφενός ότι είναι η ίδια είναι καλά και αφετέρου ότι είναι μαζί της και το παιδί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή βρίσκεται στη Γαλλία, χώρα καταγωγής της και τόπο διαμονής της οικογένειάς της.

Μετά τις κλήσεις με τον διοικητή του ΑΤ υπήρξε και επιβεβαίωση από τις γαλλικές αρχές στις αντίστοιχες ελληνικές για τον εντοπισμό της. Θέμα σύλληψης της 26χρονης από τις γαλλικές αρχές δεν τίθεται, καθώς δεν υπάρχει δικαστική απόφαση εις βάρος της, ούτε είναι κατηγορούμενη για κάτι.

Ο αρχικός συναγερμός

Σημειώνεται ότι την εξαφάνιση της μητέρας και του παιδιού δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής ο πατέρας του παιδιού και σύντροφος της 26χρονης. Σύμφωνα με τον 32χρονο, η μητέρα είχε φύγει από το σπίτι στην περιοχή της Νικήτης το προηγούμενο βράδυ μαζί με το παιδί χωρίς να τον ενημερώσει και τα ίχνη τους αναζητούνταν.

Τι είχε υποστηρίζει ο πατέρας του 32χρονου

O πατέρας του συντρόφου της Ελληνογαλλίδας ήταν αυτός που μαζί με τον γιο του ανέφεραν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Μιλώντας προ ημερών στο Mega, o πεθερός της 26χρονης ανέφερε πως αυτή «έπαιζε θέατρο στον γιο μου» και «πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε».

«Είχαν πάει ταξίδι στη Γαλλία, όπου μια ημέρα ήρθαν σε διένεξη. Αυτή έμεινε εκεί με τον πατέρα της για περίπου 20-22 μέρες. Το μωρό ήταν εδώ. Μετά έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική (με τον πατέρα της)… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες. Όλα αυτά ήταν ένα θέατρο. Πιστεύω πως είχε έτοιμα τα πράγματά της προκειμένου να φύγει. Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση