HomeHL-9Συνελήφθη Ρεθυμνιώτης για ληστεία

Συνελήφθη Ρεθυμνιώτης για ληστεία

Είχε κλέψει και τα φωτοβολταικά πάνελ φωτισμού από την Εθνική Οδό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός Ρεθυμνιώτη προσχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης ο οποίος κατηγορείται για τη ληστεία σε βάρος επιχειρηματία σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου.

Με τη χρήση βίας την Τετάρτη, ο δράστης μαζί με δύο ακόμη άτομα απέσπασαν το τσαντάκι του που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα ενώ το ίδιο βράδυ επιχείρησαν να μπουν και στο χρυσοχοείο του. Τράπηκαν όμως σε φυγή όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα τους.

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνου και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες των τριών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 11 φωτοβολταικά πάνελ φωτισμού τα οποία είχαν αφαιρεθεί στις 25-12-2022 από το 1ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων Ρεθύμνου όπου είχαν τοποθετηθεί από την τεχνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Ο ένας Ρεθυμνιώτης συνελήφθη ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμα ατόμων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου .

Διαφήμιση
Διαφήμιση