HomeHL-LifestyleΤζένιφερ Λόπεζ: Φωτογραφίζεται γυμνή για τη νέα της καμπάνια

Τζένιφερ Λόπεζ: Φωτογραφίζεται γυμνή για τη νέα της καμπάνια

Η Λατίνα σταρ σε ακόμα μία αποκαλυπτική φωτογράφιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αποδείξει πως είναι διατεθειμένη να δοκιμάσει τα πάντα στην καριέρα της, από το τραγούδι και τον κινηματογράφο, μέχρι και να φωτογραφηθεί γυμνή για να διαφημίσει προϊόντα.

Στη νέα της καμπάνια μάλιστα, για λογαριασμό γνωστού brand παπουτσιών, η 53χρονη σταρ πόζαρε στο φακό, χωρίς να φοράει απολύτως τίποτα, παρά μόνο ψηλά πέδιλα, με κορδόνια που τυλίγονται γύρω από τα πόδια της.

Το γυμνό της κορμί καλύπτει με απόλυτη επιτυχία η περούκα που έχει φορέσει για τις ανάγκες της φωτογράφισης και καταλήγει στους μηρούς της.

tzenifer-lopez1

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφίζεται γυμνή για κάποια διαφημιστική καμπάνια. Άλλωστε, συχνά επιδεικνύει το γυμνασμένο της κορμί, ακόμα και σε στιγμιότυπα που δεν έχουν τραβηχτεί για επαγγελματικούς σκοπούς.

Την ημέρα των γενεθλίων της πέρσι, η Λατίνα σταρ μοιράστηκε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές της ζωής της, μέσα στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και μία φωτογραφία, στην οποία πόζαρε γυμνή, για να προωθήσει τη σειρά προϊόντων ομορφιάς που έχει στην ιδιοκτησία της, με τίτλο «Jlo Body».


View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Σε άλλες φωτογραφίσεις που έχει κάνει για την ίδια σειρά προϊόντων, η Τζένιφερ Λόπεζ συχνά εμφανίζεται τόπλες. Αν και έχει «πατήσει» τα 50, αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων και δεν αφήνει έναν «αριθμό» όπως λέει κι η ίδια, να την περιορίσει σε τίποτα.


View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Elle, το 2020: «Ποτέ δεν θέλεις να σε ακούσεις από κάποιον ότι «δείχνεις υπέροχη για 50″. Θέλεις απλά να ακούσεις ότι φαίνεσαι υπέροχη, ανεξάρτητα από την ηλικία που έχεις. Δεν είναι πια και τόσο μεγάλη υπόθεση. Οκ, είμαι 50. Έχει τόση σημασία; Θες απλά να είσαι ο καλύτερος σου εαυτός, ό,τι κι αν γίνει».

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επισκέπτεται όπως υποστηρίζει, κέντρα αισθητικής και αποφεύγει τις πλαστικές επεμβάσεις, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα απλό μπότοξ. «Απλώς φοράω αντιηλιακό κάθε μέρα, από την ηλικία των 15. Κι ενυδατική κρέμα ημέρα, πολλή κρέμα. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό περιποίησης. Αυτό και η γυμναστική», τονίζει στις συνεντεύξεις της, κάθε φορά που τη ρωτούν για τα «μυστικά της ομορφιάς» της.
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση