HomeΕΛΛΑΔΑΣτην ανακρίτρια ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Στην ανακρίτρια ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Πέμπτης ο 62χρονος ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητο, ανοίγοντας μία φιάλη υγραερίου με την οποία επιχείρησε να ανατινάξει το όχημα, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 11:30 έγινε η μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Με σκυμμένο κεφάλι και φορώντας μάσκα και κουκούλα, ο 62χρονος ήταν αμίλητος ενώ στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για ότι έκανε δεν απάντησε.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Γύρω στις 20:30, μία γυναίκα κάλεσε στο 100. Ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της έχει κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δυο τους παιδιά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις. Όταν έφτασαν στο σημείο, αντιλήφθηκαν πως υπήρχε οσμή υγραερίου. Αμέσως έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα παιδάκια αλλά και τον πατέρα τους. Όπως διαπιστώθηκε, στην καμπίνα του αυτοκινήτου υπήρχε μια «ανοιχτή» φιάλη υγραερίου ενώ ο 62χρονος φέρεται να ήταν έτοιμος να ανάψει αναπτήρα προκειμένου να ανατιναχτούν.

Τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή

Όπως έχει ήδη προϊδεάσει ο δικηγόρος του, ο 62χρονος θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στα παιδιά του. «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν ήθελε να φτάσει στο μοιραίο. Ήταν πράγματι μια αποκλίνουσα συμπεριφορά που κινήθηκε στα όρια, αλλά δεν ήθελε να δει νεκρά τα παιδιά του. Ούτε ήθελε να εκδικηθεί τη σύζυγο βλέποντας τα παιδιά της νεκρά. Αν το ήθελε πραγματικά αυτό, δική μου εκτίμηση είναι, ότι θα το είχε κάνει και δεν θα πήγαινε υπό τα όμματα της μητέρας, θα πήγαινε σε ένα παρακείμενο χώρο και θα είχε δώσει τέλος», είχε δηλώσει ο Γιάννης Κεραμετσίδης, μιλώντας στον Alpha.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση