HomeHL-TOPΚαταδικάστηκε ξανά ο 29χρονος για την ασέλγεια ενάντια στον γιο του αφεντικού του

Καταδικάστηκε ξανά ο 29χρονος για την ασέλγεια ενάντια στον γιο του αφεντικού του

Δείτε την ποινή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός αγοριού από τον 27χρονο, τότε, από το Αφγανιστάν που εργαζόταν στα χωράφια του πατέρα αναβίωσε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Το δικαστήριο έκρινε τον 29χρονο-σήμερα- ένοχο για δεύτερη φορά και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 6 μηνών. Σημειώνεται ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός και σήμερα κατά την απολογία του αρνείται τα όσα του αποδίδονται και κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον Μάιο του 2021 ο πατέρας ενός παιδιού καταγγέλλει στις αρχές ότι ο 27χρονος από το Αφγανιστάν που δουλεύει στα χωράφια του, ασέλγησε σε βάρος του γιου του.

Πιο συγκεκριμένα όταν ο πατέρας έφυγε για να κάνει κάποιες δουλειές αφήνοντας το 11χρονο αγόρι του να το προσέχει ο νεαρός τότε αυτός βρήκε τότε την ευκαιρία και ασέλγησε σε βάρος του ανήλικου.

Ο 11χρονος το απόγευμα ανέφερε τα όσα έγιναν στον πατέρα του ο οποίος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το γεγονός.

Μέσα σε λίγη ώρα ο 27χρονος συνελήφθη από τις αρχές και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης οπότε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση