HomeHL-GreeceΗλιούπολη: Ποινική δίωξη στον προπονητή που βίαζε ανήλικες αθλήτριες

Ηλιούπολη: Ποινική δίωξη στον προπονητή που βίαζε ανήλικες αθλήτριες

Απολογείται την Παρασκευή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωπος με βαριά αδικήματα βρίσκεται ο προπονητής του Ταε Κβο Ντο, ο οποίος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή οπότε αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Ο συγκεκριμένος προπονητής είχε καταστρώσει ένα σχέδιο, προκειμένου να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών, αλλά και να μην κινεί υποψίες στους γονείς για τις πολύωρες προπονήσεις των παιδιών.

Ειδικότερα, αφού τις εκθείαζε αρχικά για τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε να έχουν πολύωρες και κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Μέχρι στιγμής το Ανηλίκων έχει στα χέρια του πέντε καταγγελίες, για τις οποίες έχουν δοθεί στοιχεία από τα θύματα του προπονητή.

Ωστόσο εκτιμάται ότι με τη δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του δράστη από την ΕΛ.ΑΣ. -έπειτα από εισαγγελική εντολή- ίσως υπάρξουν και άλλες καταγγελίες για τη δράση του, μιας και ο συγκεκριμένος προπονητής συνέχιζε να έχει κοντά του νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια στο σύλλογο της Ηλιούπολης.
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση