HomeHL-GreeceΜητσοτάκης για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με Ανδρουλάκη

Μητσοτάκης για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με Ανδρουλάκη

Αρνήθηκε να με συναντήσει δύο φορές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη σχέση του με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, περιέγραψε μέσα σε λίγες λέξεις ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς από τον Σταύρο Θεοδωράκη για τα σενάρια των μετεκλογικών συνεργασιών.

«Προφανώς και θα σεβαστώ και θα σεβαστούμε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού» ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στον Alpha.

Και συνέχισε, κάνοντας ειδική αναφορά στον κ. Ανδρουλάκη: «Να σας πω όμως και κάτι ακόμα, δεν μπορώ να μην επισημάνω έτσι τώρα -χάριν της ιστορίας- ότι, όταν παραδείγματος χάρη ζήτησα από τον κ. Ανδρουλάκη, αφότου εκλέχτηκε, να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, καινούργιος αρχηγός κόμματος… Αρνήθηκε τη συνάντηση, αρνήθηκε να με συναντήσει δύο φορές. Του ζήτησα να συναντηθούμε και αρνήθηκε να με δει. Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το πόσο εύκολη ή δύσκολη μπορεί είναι η συνεννόηση με αυτούς τους όρους. Αλλά…».

Στο σημείο αυτό ο κ. Μητσοτάκης δεν ολοκλήρωσε τη σκέψη του, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να τον ρωτά για τις διαφορές του ελληνικού εκλογικού συστήματος με αυτά άλλων χωρών της Ευρώπης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση