HomeHL-CultureΑρχίζει γυρίσματα το σίκουελ της ταινίας «Ghostbusters»

Αρχίζει γυρίσματα το σίκουελ της ταινίας «Ghostbusters»

Ποιοι πρωταγωνιστούν, πότε «βγαίνει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσω μιας κοινής φωτογραφίας του σκηνοθέτη Γκιλ Κέναν με τον συν-σεναριογράφο/παραγωγό Τζέισον Ράιτμαν στο Twitter έγινε γνωστό ότι τα γυρίσματα για την ταινία σίκουελ του Ghostbusters: Afterlife ξεκίνησαν.

Ποιο θα παίζουν στην ταινία

Σημειωτέον η τελευταία ταινία επιστημονικής φαντασίας Ghostbusters, έκανε ντεμπούτο στο σινεμά τον Νοέμβριο του 2021 και παρά την πανδημία έφερε στα ταμεία περίπου 200 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το JoBlo, oι πρωταγωνιστές Φιν Γούλφχαρντ(Finn Wolfhard) και Μακένα Γκρέις (Mckenna Grace) επιστρέφουν και μαζί τους η Κάρι Κουν(Carrie Coon) και ο Έρνι Χάντσον(Ernie Hudson). Aρχικά, αναμενόταν να αναλάβει το τιμόνι της σκηνοθεσίας ο Τζέισον Ράιτμαν αλλά στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο Κέναν θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας.

Η ταινία θα προβληθεί τον Δεκέμβριο

«Πριν από μερικά χρόνια, ο πατέρας μου (‘Αιβαν Ράιτμαν(Ivan Reitman)) μου έδωσε τα κλειδιά του Ecto-1 και μαζί φτιάξαμε τους Ghostbusters: Afterlife. Τα λόγια δεν θα μπορέσουν ποτέ να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι, που έκανα μια ταινία με τον πατέρα μου στο πλευρό μου. Τώρα ήρθε η ώρα να παραδώσω τα κλειδιά στον δημιουργικό μου συνεργάτη και συνάδελφο Γκιλ Κέναν. Ελπίζω να του παρέχω την ίδια υποστήριξη όπως o πατέρας μου σε εμένα», είχε αναφέρει στο Deadline ο Τζέισον Ράιτμαν.

Το σίκουελ της Sony Pictures αναμένεται στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση