HomeHL1-GreeceΦρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από Ίδρυμα, αποκαλύψεις σοκ

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από Ίδρυμα, αποκαλύψεις σοκ

Τρεις συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλαπλές δηλώσεις εξαφάνισης, σύμφωνα με τη δικογραφία, είχαν δηλωθεί για τη 14χρονη μαθήτρια που ζει σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και φέρεται να έπεσε θύμα μαστροπείας, όπως αποκαλύπτει έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Η 14χρονη έπειτα από σύντομα χρονικά διαστήματα επέστρεφε στη δομή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις των λειτουργών του Ιδρύματος, η 14χρονη διέφυγε τελευταία φορά στις 19 του μήνα, στις 2:30 το μεσημέρι, και επέστρεψε την επόμενη ημέρα, 20 του μήνα, στις 8:15 το πρωί, ενώ έφυγε ξανά στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας, με αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα να αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, χθες το απόγευμα, περίπου στις 6:00, κοινωνική λειτουργός του Ιδρύματος ενημερώθηκε από άλλο φιλοξενούμενο κορίτσι ότι η 14χρονη έχει επαφές με έναν άνδρα περίπου 39 ετών που μένει στην Ελευσίνα, ο οποίος την εξέδιδε.

Η κοινωνική λειτουργός φέρεται να μίλησε στην ανήλικη -πριν τη φυγή της χθες στις 8 το βράδυ-, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, της είπε πως από το βράδυ της 19ης Μαρτίου μέχρι το πρωί της 20ής Μαρτίου που είχε φύγει από το Ίδρυμα βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τρεις άνδρες.

Όπως υποστήριξε η 14χρονη, με τον έναν από αυτούς ήταν κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Υπόθεση-σοκ μαστροπείας ανήλικης στη Νέα Σμύρνη

Η κοινωνική λειτουργός προσπάθησε να μεταπείσει την ανήλικη ώστε να μη φύγει, ενώ παράλληλα ζήτησε τη βοήθεια της 16χρονης αδελφής της 14χρονης, η οποία επίσης φιλοξενείτο στο Ίδρυμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η 14χρονη φέρεται να είχε πει στην αδελφή της πως είχε έρθει σε συμφωνία με αυτόν τον άνδρα προκειμένου να εκδίδεται, παίρνοντας 100 ευρώ για κάθε συνάντηση, ενώ θα της παρείχε σπίτι στην Ελευσίνα, ρούχα και εσώρουχα.

Η 16χρονη άρπαξε το κινητό της πριν η αδελφή της φύγει, και λίγη ώρα αργότερα -ενώ η 14χρονη είχε αποχωρήσει από το Ίδρυμα- δέχτηκε τηλεφώνημα στο τηλέφωνο που είχε κρατήσει, από έναν άνδρα.

Προσποιήθηκε ότι είναι η 14χρονη, με αποτέλεσμα να αντιληφθεί πως είχε κανονίσει ραντεβού η αδελφή της μαζί του στο μετρό της Αγίας Μαρίνας, για να πάει στην Ελευσίνα.

Το κορίτσι ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό, η οποία με τη σειρά της επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου ήταν το ραντεβού, εντόπισαν ένα μπλε αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες.

Από τον έλεγχο που έκαναν προέκυψε ότι ο ένας από αυτούς μιλούσε με τη 14χρονη.

Οι τρεις άνδρες προσήχθησαν αρχικά το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω και έπειτα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Οι δύο από αυτούς φέρονται να παραδέχθηκαν στους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνοι που βρίσκονταν μαζί με τη 14χρονη στο ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου, υποστηρίζοντας ότι ένας φίλος τους -ο οποίος διαφεύγει και αναζητείται- προχώρησε σε συνουσία με την ανήλικη, ενώ οι ίδιoι παρακολουθούσαν και τραβούσαν βίντεο.

Στο κινητό ενός εκ των δύο εντοπίστηκαν επτά βίντεο και μία φωτογραφία ερωτικού περιεχομένου.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση