HomePost ItΠλήθος κόσμου στην εκδήλωση στο Αρκαλοχώρι

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση στο Αρκαλοχώρι

Για την Οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Αρκαλοχώρι στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο σε εκδήλωση για την Οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής. Στη συζήτηση που οργάνωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκης ομιλητές ήταν ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης Συντονιστής Παραγωγικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας, ο Σωκράτης Βαρδάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Μπαριτάκης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
image2
Στην παρέμβασή του ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Νέα Δημοκρατία στα θέματα της Οικονομίας μετουσίωσε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις σε έργο. Προσπάθησε και εν πολλοίς πέτυχε να επιστρέψει στη μεσαία τάξη όσα έχασε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις των φορολογικών επιβαρύνσεων των πολιτών και των επιχειρήσεων. Μείωσε την ανεργία, αύξησε τρεις διαδοχικές φορές τον κατώτατο μισθό συμπαρασύροντας σημαντικά επιδόματα προς τα πάνω όπως το επίδομα ανεργίας. Κατέστησε ανταγωνιστική την ελληνική οικονομία, εξωστρεφή και φιλική στις επενδύσεις.
image01
Για την ανάπτυξη της σεισμόπληκτης περιοχής τόνισε την ανάγκη να εφαρμοστούν fast track διαδικασίες για την αποζημίωση των σεισμοπλήκτων ώστε να μην παραμένουν 18 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό όμηροι της γραφειοκρατίας.
image3

Διαφήμιση
Διαφήμιση