HomeΕΛΛΑΔΑΠίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών – Προσλήψεις: Νέα ΑΦΜ για τις προσλήψεις

Πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών – Προσλήψεις: Νέα ΑΦΜ για τις προσλήψεις

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις σε ΑΣΕΠ και ΟΠΣΥΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τους εκπαιδευτικούς των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 5 ή 6, συνεχίζεται σήμερα στο ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) η υποβολή και επικαιροποίηση των δικαιολογητικών για την δημιουργία των νέων πινάκων Γενικής Παιδείας, ενώ παράλληλα «τρέχουν» και οι αιτήσεις στις δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ (1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023).

Μέσω των προκηρύξεων 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 θα προσληφθούν πτυχιούχοι 389 διαφορετικών πτυχίων ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις νέες προσλήψεις οφείλουν να κάνουν δύο κινήσεις:

1) Να υποβάλλουν αίτηση στο ΑΣΕΠ (έως τις 31 Μαρτίου)

2) Να ενημερώσουν -ή να δημιουργήσουν, εάν δεν έχουν- Φάκελο στο ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (έως τις 3 Απριλίου)

Οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ θα είναι «ενεργές» έως τις 30 Μαρτίου 2023, ενώ η υποβολή δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ θα είναι εν ενεργεία έως τις 3 Απριλίου 2023.

Να σημειωθεί ότι στο ΟΠΣΥΔ οι εκπαιδευτικοί «ανεβάζουν» τα δικαιολογητικά βάσει του ΑΦΜ τους. Μέχρι σήμερα, Δευτέρα δικαιολογητικά μπορούν να ανεβάσουν οι δάσκαλοι και καθηγητές με ΑΦΜ που λήγει σε 5 ή 6 και από αύριο Τρίτη έως το βράδυ της Παρασκευής, 24 Μαρτίου, δικαιολογητικά μπορούν να ανεβάσουν οι δάσκαλοι και καθηγητές με ΑΦΜ που λήγει σε 7 ή 8.

Επίσης:

-9 ή 0: 24 Μαρτίου (ώρα 00:00) έως 28 Μαρτίου (ώρα 23:59) 2023

Όλοι οι ΑΦΜ: 29 Μαρτίου (ώρα 00:00) έως 3 Απριλίου (ώρα 15:00) 2023

Στο ΑΣΕΠ οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να υποβάλλουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονική αίτηση προκειμένου να συμπεριληφθούν στους νέους πίνακες εκπαιδευτικών που ανοίγουν ξανά μετά από τρία ολόκληρα χρόνια.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να κινηθούν άμεσα για την αίτησή τους στον κόμβο του ΑΣΕΠ, ή για τον Φάκελό τους στο ΟΠΣΥΔ για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα «υπεροφόρτωσης» των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση