HomeHL-LifestyleΤραυματίστηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

«Έχω επτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετακάρπιο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης έζησε σοκαριστικές στιγμές πριν λίγες μέρες όταν υπέστη τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε.

Ο ηθοποιός μίλησε για την δύσκολες στιγμές που βίωσε στην εκπομπή «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΪ. Ο Σταύρος Νικολαΐδης, παραδέχτηκε ότι το τροχαίο έγινε επειδή αφαιρέθηκε κάποια στιγμή κοιτώντας το κινητό του, ενώ αναφέρθηκε και στα τραύματα που υπέστη.

«Η αλήθεια είναι ότι αποσπάστηκε για λίγο η προσοχή μου στο κινητό. Σώθηκα επειδή φορούσα ζώνη. Δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο. Έχω επτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετακάρπιο», είπε ο ηθοποιός.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης περιέγραψε και τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε μετά το τροχαίο, ενώ κατήγγειλε ότι την ώρα εκείνη πέρασαν από το σημείο κάποια αυτοκίνητα, αλλά κανένα δεν σταμάτησε για να βοηθήσει.

«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είδα ότι πέρασαν 2 – 3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς. Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό», κατέληξε ο ηθοποιός.

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση