HomeHL-SportsΟΦΗ: Το 2023 έχει στο «Γεντί Κουλέ» μόνο δύο γκολ και αυτά σε στατικά

ΟΦΗ: Το 2023 έχει στο «Γεντί Κουλέ» μόνο δύο γκολ και αυτά σε στατικά

Ο ΟΦΗ σκοράρει το νέο έτος στο Ηράκλειο μόνο σε στημένες φάσεις και κατά μέσο όρο βρίσκει δίχτυα κάθε 295 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή «χοντρικά» μία φορά στα τρία εκεί παιχνίδια του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη μία εντός έδρας απώλεια βαθμών «μέτρησε» χθες (18/3) ο ΟΦΗ, ύστερα από το 1-1 που παραχώρησε στον Λεβαδειακό. Πλέον η ομάδα σε μέχρι στιγμής 14 παιχνίδια της στο «Γεντί Κουλέ» για την τρέχουσα σεζόν στη Stoiximan Super League μετρά μόνο δύο νίκες (2-5-7 το ρεκόρ της) και φαίνεται πως πληρώνει την εκεί επιθετική της δυστοκία.

 Δεν είναι τυχαίο πως το 2023 και σε έξι αναμετρήσεις της στο Ηράκλειο βρήκε δίχτυα μόνο δύο φορές και αμφότερες σε στημένη φάση, ενώ κατά μέσο όρο σκοράρει κάθε 295′ και ύστερα από 36 τελικές που θα βγάλει!
vs Βόλος, 0-0
Στις 3 Ιανουαρίου παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στο Βόλο, σε ένα ματς όπου δημιούργησε 21 τελικές αλλά καμία δεν κατάληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν. Πλέον χαρακτηριστικές χαμένες του ευκαιρίες ήταν δύο τετ α τετ του Ντίκο (άουτ και απόκρουση του αντίπαλο πορτιέρε), μία κεφαλιά του Νέιρα που απομάκρυνε ο Ουές πάνω στη γραμμή και η εξ’ επαφής κεφαλιά-ψαράκι του Περέα στο 88′, την οποία έβγαλε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.
vs Αστέρας Τρίπολης, 1-0
Λίγες ημέρες μετά οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, σε έναν αγώνα όπου έβγαλαν επτά τελικές. Ο Περέα στο 88′ με κεφαλιά σε στατική φάση σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ λίγο πριν ο Λάρσον είχε ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
vs ΠΑΣ Γιάννινα, 0-0
Στο 0-0 της 4ης Φεβρουαρίου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το… κοντέρ των Κρητικών «έγραψε» 16 τελικές. Ομως λίγες ήταν «καθαρές» φάσεις και ξεχώρισαν δύο των Μεγιάδο, Μπάκιτς από το ύψος του πέναλτι που όμως δεν βρήκαν στόχο (στου Αργεντινού αντέδρασε σωστά ο πορτιέρε Τσιντώτας, του Μαυροβούνιου πέρασε άουτ).
vs Αρης, 0-3
Ακολούθησε η ήττα 3-0 από τον Αρη, όπου οι Κρητικοί παρουσιάστηκαν απειλητικοί στο δεύτερο μισό και ενώ ήταν ήδη πίσω στο σκορ με δύο τέρματα. Σε εκείνη την αναμέτρηση δημιούργησαν 11 τελικές, όπου τρεις του Μοσκέρα και μία του Μπάκιτς ήταν καλές, χωρίς πάντως να βρουν δίχτυα.vs ΑΕΚ, 0-3
Υστερα έχασε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και από την ΑΕΚ με το ίδιο σκορ (0-3), όπου μάλιστα έβγαλε ανάλογο αριθμό τελικών (11). Εκείνη του Μπάκιτς σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα υπολείπονταν μόνο ενός τέρματος αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ Αθανασιάδης ήταν η πιο χαρακτηριστική, ενώ και οι ΝτίκοΜεγιάδο φλέρταραν σε άλλα χρονικά διαστήματα με το γκολ.

vs Λεβαδειακός, 1-1
Μέχρι που φτάσαμε στο χθες και το 1-1 που παραχώρησε στον Λεβαδειακό. Το γκολ του σημείωσε ο Μπάκιτς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, σε μία αναμέτρηση που η ομάδα δημιούργησε συνολικά 10 τελικές. Εκ των εννέα που δεν βρήκαν στόχο ξεχώρισε η κεφαλιά του Ντίκο που απέκρουσε ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων Γκροθ.

Ο ΟΦΗ το 2023 στο «Γεντί Κουλέ»

Αγώνες: 6
Λεπτά: 589′
Γκολ: 2
Τελικές: 76
Γκολ/Λεπτά: 1/294,5′
Γκολ/Τελικές: 1/38

Διαφήμιση
Διαφήμιση