HomeHL-LifestyleΣασμός: Ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη για ένα τελικό ξεκαθάρισμα

Σασμός: Ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη για ένα τελικό ξεκαθάρισμα

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συμμαχία Καλλιόπης και Παύλου στον «Σασμό», για να κρατήσουν χώρια Αργυρώ -Αστέρη. Η Νάντια αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ dna. Η Μαρίνα βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που της στέρησε τον Αντώνη και δε θα διστάσει. Παράλληλα, ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη, για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά από το οποίο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους.

Δευτέρα 20 Μαρτίου – Επεισόδιο 101

Η Αργυρώ μένει άναυδη με την πρόταση του Αστέρη. Θα την αποδεχτεί; Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να τους κρατήσουν χώρια. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ευδοκία στο γηροκομείο, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τον Λευτέρη. Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι, που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Παύλος, ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντας να την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα…

Τρίτη 21 Μαρτίου – Επεισόδιο 102

Η μετακόμιση του Τόλη δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε, ενώ το άλλοθι που του προσφέρει ο Βαγγέλης φέρνει τη Ντίνα σε δύσκολη θέση. Η Αιμιλία από την άλλη καλείται να απαντήσει στη μετωπική επίθεση της Στέλλας. Η Νάντια αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ dna. Η προτροπή του Παύλου στην Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία δεν μπορεί να βγει από τη σκέψη της, ενώ ο Αστέρης ελπίζει ακόμα σε μια απάντηση, που θα αργήσει, καθώς ο Σταύρος για πρώτη φορά αρχίζει να θυμάται! Η Μαρίνα βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που της στέρησε τον Αντώνη… και δε θα διστάσει.

Τετάρτη 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 103

Η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Παντελή και την Άννα. Τα όσα θα τους πει, θα τους κάνουν να ανησυχήσουν για τα μπλεξίματα του Μανόλη. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος παρεμβαίνει για να δώσει λύση στο πρόβλημα. Η Αργυρώ μένει άναυδη από την επίθεση του Σταύρου, την ώρα που η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η Νάντια ανακοινώνει σε Βασιλική και Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA, και οι αντιδράσεις τους θα είναι απρόβλεπτες. Παράλληλα, ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη, για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά από το οποίο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους.

*Την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game στις 23:45.

*Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα προηγηθεί η εκπομπή Pre Game στις 21:00 και η εκπομπή Post Game στις 23:45.

Διαφήμιση
Διαφήμιση