HomeHL-LifestyleLance Reddick: Πέθανε ο πρωταγωνιστής των «The Wire» και «John Wick»

Lance Reddick: Πέθανε ο πρωταγωνιστής των «The Wire» και «John Wick»

Η αιτία του θανάτου του είναι προς το παρόν ασαφής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Lance Reddick, ο διάσημος πρωταγωνιστής στο «The Wire» του HBO και τις ταινίες «John Wick» πέθανε σε ηλικία 60 ετών σύμφωνα με το TMZ.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το σώμα του Lance ανακαλύφθηκε στο σπίτι του στο Studio City το πρωί της Παρασκευής γύρω στις 9:30 π.μ.

Η αιτία του θανάτου του είναι προς το παρόν ασαφής, αλλά οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για φυσικά αίτια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Lance είχε δώσει συνέντευξη τύπου πρόσφατα για το τέταρτο κεφάλαιο της ταινίας «John Wick» στο οποίο και υποδύεται τον Charon.

Μάλιστα είχε προγραμματιστεί να κάνει και μια guest εμφάνιση για την επόμενη εβδομάδα στην εκπομπή της Kelly Clarkson.

Οι ταινίες και οι σειρές που είχε παίξει

Ο Ρέντικ επιλέχθηκε ως Σέντρικ Ντάνιελς στη σειρά του HBO The Wire, αφού πέρασε επίσης από οντισιόν για τους ρόλους των Bubbles και Bunk Moreland. Έγινε μέλος της επιτυχημένης σειράς Lost του ABC το 2008, όπου έπαιξε τον Matthew Abaddon, έναν υπάλληλο του Charles Widmore, σε πολλά επεισόδια. Ήταν ο τρίτος από τους πέντε ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς Oz του HBO. Οι χαμένοι παραγωγοί Damon Lindelof και Carlton Cuse είπαν ότι ενδιαφέρθηκαν για τον Reddick για το ρόλο του κ. Eko , αλλά δεν ήταν διαθέσιμος λόγω των γυρισμάτων του The Wire και έτσι πλησίασαν τον Adewale Akinnuoye-Agbaje.

Στις αρχές του 2008, του επιλέχτηκε ένας βασικός ρόλος για τον πιλότο του Fringe. Έπαιξε τον Φίλιπ Μπρόιλς, τον επικεφαλής ενός τμήματος του FBI που ερευνούσε παραφυσικές δραστηριότητες. Όπως το Lost , το Fringe συνδημιουργήθηκε και παρήχθη από τον JJ Abrams . Υπήρχε κάποια αμφιβολία για το αν ο Reddick θα μπορούσε να εμφανιστεί τόσο στο Lost όσο και στο Fringe την τηλεοπτική σεζόν 2008-2009. Ο Reddick εμφανίστηκε στο θρίλερ του 2013 White House Down. Πρωταγωνίστησε στη διαδικτυακή σειρά YouTube DR0NE , όπου ήταν επίσης συμπαραγωγός.

Το 2014, ο Reddick εμφανίστηκε ως Charon στην ταινία δράσης-θρίλερ John Wick, έναν ρόλο που έχει επαναλάβει και στα επόμενα sequel. Τον Ιούλιο του 2021, επιβεβαιώθηκε ότι ο Reddick θα επαναλάβει τον ρόλο του στο John Wick: Chapter 4 . Έδωσε τη φωνή του χαρακτήρα Commander Zavala στα βιντεοπαιχνίδια του 2014 και του 2017 Destiny και Destiny 2, αντίστοιχα.

Επίσης, το 2014, άρχισε να υποδύεται τον ρόλο του Αρχηγού Irvin Irving στη σειρά Amazon Prime Bosch . Συγκρίνοντας τους τρεις μεγάλους ρόλους του ως διοικητής της αστυνομίας, ο Ρέντικ δήλωσε ότι ο Ντάνιελς, ο χαρακτήρας του από το The Wire , ήταν «ένας μπάτσος στην καρδιά». Ο Broyles, ο χαρακτήρας του Fringe , ήταν «στρατιώτης», ενώ ο Irving «είναι ο βασικός πολιτικός».

Το 2016, ο Reddick έπαιξε στην post apocalyptic ταινία τρόμου The Domestics. Η ταινία κυκλοφόρησε στις 28 Ιουνίου 2018. Ο Ρέντικ αργότερα πρωταγωνίστησε στην ταινία θρίλερ τρόμου του 2018 Monster Party. Έδωσε επίσης τη φωνή του χαρακτήρα Sylens στο βιντεοπαιχνίδι του 2017 Horizon Zero Dawn και επανέλαβε τον ρόλο του στο σίκουελ Horizon Forbidden West. Το 2021, ο Reddick εμφανίστηκε στην ταινία Godzilla vs. Kong. Το 2022 ο Reddick υποδύθηκε τον Albert Wesker στη ζωντανή σειρά Resident Evil απόNetflix, το οποίο ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση