HomeHL-LifestyleΑτζούν Ιλιτζαλί για αποβολή Ασημίνας – Δαλάκα: «Ερευνήσαμε το τηλέφωνο και δεν βρέθηκε καμία επικοινωνία»

Ατζούν Ιλιτζαλί για αποβολή Ασημίνας – Δαλάκα: «Ερευνήσαμε το τηλέφωνο και δεν βρέθηκε καμία επικοινωνία»

τι δήλωσε ο Τούρκος παραγωγός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις πρώτες δηλώσεις του για την αποβολή Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα από το «Survivor All Star» προχώρησε ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής.

Τις δικές του απαντήσεις για την αποβολή των Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα από το «Survivor All Star» έδωσε για πρώτη φορά ο Acun Ilicali κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε κανάλι της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός δήλωσε πως, «Ερευνήσαμε το τηλέφωνο και δεν βρέθηκε καμία επικοινωνία. Αυτό που έκανε ήταν ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό αυτό. Λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών απομακρύναμε τη Δαλάκα. Εκείνη την περίοδο συνέβη ο σεισμός στην Τουρκία, κατέρρευσα, και δεν πήγα στον Δομίνικο. Δυστυχώς, μετά από τόσες μέρες και αφού είχε περάσει ο καιρός ήταν αδύνατον να επιστρέψει η Δαλάκα».

Χαρακτηριστικό είναι πως ο παρουσιαστής τόνισε ότι η αποβολή των δύο παικτριών ήρθε ως αποτέλεσμα της αντίδρασης των υπολοίπων συμμετεχόντων καθώς «έκαναν φασαρία και επικαλέστηκαν τη συμφωνία που είχαν με την εταιρεία παραγωγής». Τέλος, ξεκαθάρισε πως αν και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν είναι αυτή που έκανε την πράξη, βρισκόταν μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και αυτός είναι ο λόγος που αποβλήθηκαν μαζί.

Πηγή: skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση