HomeHL-GreeceΣΥΡΙΖΑ: Όλο το βάρος στην τραγωδία των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Όλο το βάρος στην τραγωδία των Τεμπών

Ερωτηματικά για τη στάση Πολάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάσταση συναγερμού θέτει την Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα καταθέσει ο Κώστας Καραμανλής.

Με την προετοιμασία της μάχης που αναμένεται να δοθεί θα ασχοληθεί σήμερα το Εκτελεστικό Γραφείο ενώ το Σάββατο θα συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία τόσο για τον προγραμματισμό και την τακτική ενόψει της Δευτέρας όσο και για την

Όπως έλεγαν στελέχη του κόμματος, η Πολιτική Γραμματεία δεν θα έχει στην ατζέντα της το θέμα Πολάκη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο κρητικός βουλευτής να δώσει κανονικά το παρών ως μέλος του οργάνου, εφόσον το θελήσει.

Η Κουμουνδούρου έχει ρίξει όλο της το βάρος στην πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών και δεν θέλει επ’ ουδενί να βυθιστεί ξανά στην εσωστρέφεια.

Ερωτηματικά για τη στάση Πολάκη

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Τρίτης είπε για την υπόθεση Πολάκη πως όταν διαπίστωσε ότι υπέπεσε σε ένα παράπτωμα σημαντικό και αλλοίωσε την εικόνα για τη θέση του κόμματος, τον παρέπεμψε στα αρμόδια όργανα.

«Όμως, δεν είναι τώρα η ώρα -εννοώ του πένθους- όταν τελειώσουν αυτές οι δραματικές στιγμές, θα τα λύσουμε συλλογικά» σημείωσε χαρακτηριστικά παραπέμποντας την επίλυση του ζητήματος στο μέλλον.

Το θέμα όμως είναι τι θα κάνει ο κρητικός βουλευτής. Θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Πρόεδρο του κόμματος και τα στελέχη δίνοντας κανονικά το παρών στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ή θα διευκολύνει με την απουσία του προτιμώντας να συνεχίσει τη σιωπή μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση;

ΣΥΡΙΖΑ: Πανικός στην κυβέρνηση

Όπως και να’ χει, ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για επίθεση τη Δευτέρα στη Θεσμών και Διαφάνειας και κατηγορεί το Μαξίμου για την τακτική που ακολουθεί λέγοντας πως έχει αλλάξει μέχρι σήμερα έξι φορές στάση.

«Ξαφνικά χθες πήγαμε στο όλα λειτουργούσαν τέλεια, ο πρωθυπουργός ήξερε, φταίει ο σταθμάρχης. Γυρίσαμε δηλαδή στην πρώτη μέρα» έλεγαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας πως είναι πλέον φανερός και ο πανικός της κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά και η προσπάθεια αποποίησης ευθυνών και συγκάλυψης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση