HomeΕΛΛΑΔΑΕλεύθερος ο τρίτος προσαχθείς για τον ξυλοδαρμό Γιάνη Βαρουφάκη

Ελεύθερος ο τρίτος προσαχθείς για τον ξυλοδαρμό Γιάνη Βαρουφάκη

Τι είχε πει o Γ. Βαρουφάκης στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επίθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθερος ο τρίτος προσαχθείς για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά από τις Αρχές ο τρίτος άνδρας που προσήχθη το απόγευμα της Πέμπτης για τον ξυλοδαρμό του γενικού Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Υπενθυμίζεται πως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο 17χρονος που είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος στον άγριο ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη, έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Οι Αρχές έχοντας το βίντεο στα χέρια τους προχώρησαν στις αναγνωρίσεις και τις ταυτοποιήσεις, τόσο του 17χρονου όσο και ενός 19χρονου, ο οποίος θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Τι είχε πει o Γ. Βαρουφάκης στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επίθεση

Με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα, ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 είχε περιγράψει στον ΑΝΤ1 την επίθεση σε βάρος του. Είπε πώς όταν άκουσε τις φωνές, βγήκε έξω μόνος του και επέμεινε πώς ο δράστης, το άτομο που τον χτύπησε ήταν ηλικίας 25-27 ετών.

Ακόμα ανέφερε ότι κατόπιν πιέσεων από τη γυναίκα του, θα αναγκαστεί να δεχθεί την αστυνομική συνοδεία που έχει δικαίωμα αν και δεν του είναι ούτε εύκολο, ούτε αρεστό. «Νιώθω φυλακισμένος, όταν με συνοδεύουν αστυνομικοί» είπε χαριτολογώντας ο κ. Βαρουφάκης.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση