HomeΕΛΛΑΔΑΤέμπη: Συνεχίζουν να δίνουν μάχη στη ΜΕΘ οι 3 τραυματίες -Σταθεροποιήθηκε η Ανυσία Λιούρη

Τέμπη: Συνεχίζουν να δίνουν μάχη στη ΜΕΘ οι 3 τραυματίες -Σταθεροποιήθηκε η Ανυσία Λιούρη

Διασωληνωμένη παραμένει 26χρονη στο Παπανικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες από το δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά ορισμένοι τραυματίες εξακολουθούν να δίνουν μάχη στη ΜΕΘ.

Συγκεκριμένα δύο νεαρές γυναίκες και ο 20χρονος μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην εντατική, σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Μία από τις κοπέλες, η Δάφνη, σύντροφος ενός εκ των θυμάτων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο αδερφός του συντρόφου της, μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως «ένας από τους διασώστες βρήκε την κοπέλα του αδελφού μου, η οποία ήταν εκτοξευμένη έξω από το τρένο με πολλά χτυπήματα και ήταν μαζί και με το σκυλάκι της. Ήταν έξω από το τρένο».

«Το σκυλάκι τους που το έπαιρναν παντού μαζί σε κάθε τους ταξίδι επέζησε. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ. Κανένας ασθενής δεν είναι σταθερός όταν μιλάμε για εντατική. Ακόμα περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε συγγενείς της κοπέλας η οποία φέρεται να μην γνωρίζει ότι ο σύντροφός της δεν είναι πια στη ζωή…

Τέμπη: Διασωληνωμένη παραμένει 26χρονη στο Παπανικολάου

Την ίδια ώρα στην Α’ ΜΕΘ εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου, βρίσκεται διασωληνωμένη η 26χρονη Ανυσία.

«Το κοριτσάκι έχει εγκαύματα 28% και έχει τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα, την σπονδυλική στήλη. Οι ειδικοί μας, ό,τι καλύτερο έχει το νοσοκομείο, βρίσκονται πάνω από το κεφάλι της, νευροχειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, χειρουργοί, ορθοπεδικοί», ανέφερε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος.

«Είναι ακόμα διασωληνωμένη και σε καταστολή. Είναι πολυτραυματίας και με εγκαύματα αλλά έχουμε πολλές ελπίδες να ζήσει», συμπλήρωσε για την αρχαιολόγο του ΑΠΘ.

«Ήρθε Αθήνα για να περάσουμε μαζί το τριήμερο και να επισκεφτούμε κάποια μουσεία και γύρναγε πίσω Θεσσαλονίκη», είχε δηλώσει ο πατέρας της.

Οσον αφορά τον 20χρονο Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζών από το πρώτο βαγόνι, παραμένει διασωληνωμένος και δίνεται μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση