HomeHL-CultureO «Ντετέκτιβ Μονκ» επιστρέφει με μία ταινία

O «Ντετέκτιβ Μονκ» επιστρέφει με μία ταινία

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν η Alona Tal, θα επιστρέψει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι θαυμαστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Monk» θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι η Peacock παρήγγειλε επίσημα μια ταινία. Το φιλμ, με τίτλο «Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie», θα έχει τον Tony Shalhoub να επαναλαμβάνει το ρόλο του ως ο ψυχαναγκαστικός ντετέκτιβ, λύνοντας μια τελευταία, πολύ προσωπική υπόθεση που αφορά την αγαπημένη του θετή κόρη Molly.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν η Alona Tal, η οποία υποδύθηκε τη Molly στο φινάλε της σειράς, θα επιστρέψει. Ωστόσο, το έργο θα καλωσορίσει ξανά τους Ted Levine ως Capt. Leland Stottlemeyer, Traylor Howard ως Natalie Teeger, Jason Gray-Stanford ως Randall Disher, Melora Hardin ως Trudy Monk και Hector Elizondo ως Dr. Neven Bell.

Την ταινία θα αναλάβει η αρχική δημιουργική ομάδα της σειράς, όπως ο Andy Breckman και οι εκτελεστικοί παραγωγοί David Hoberman και Randy Zisk. Μιλώντας για το πρότζεκτ, ο Michael Sluchan της NBCUniversal, δήλωσε: «Η ταινία έχει την καρδιά και το χιούμορ της αρχικής σειράς με μια σύγχρονη συνάφεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την αρχική δημιουργική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Andy, David Hoberman, Randy Zisk, του απαράμιλλου Tony Shalhoub και των συνεργατών μας στην UCP, για αυτό που σίγουρα θα είναι ένα κινηματογραφικό γεγονός που πρέπει να δει το κοινό του Peacock».

Το Monk προβλήθηκε αρχικά στο USA Network από το 2002 έως το 2009 και ακολουθούσε τον εκκεντρικό ντετέκτιβ Adrian Monk, ο οποίος έλυνε εγκλήματα στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε τις δικές του εξουθενωτικές νευρώσεις. Η σειρά απέσπασε την αναγνώριση των κριτικών και μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών κατά τη διάρκεια της προβολής της, καθιστώντας την ταινία επανένωσης του Monk ένα γεγονός που περίμεναν με ανυπομονησία οι θεατές.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση