HomePost ItΗ Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για την απεργιακή διαδήλωση στο Ηράκλειο

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για την απεργιακή διαδήλωση στο Ηράκλειο

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων αναφέρεται στην μεγαλειώδη – όπως τη χαρακτηρίζει- απεργιακή διαδήλωση που έγινε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο.

4-1

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς που για μία ακόμα φορά πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης, σε μια συγκλονιστική από συμμετοχή και παλμό, απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσαν παραπάνω από 90 Συνδικάτα και μαζικοί φορείς του Νομού μας.

Με την απεργιακή συγκέντρωση και πορεία, οι χιλιάδες εργαζόμενοι απεργοί, έδωσαν την υπόσχεση ότι «σε κάθε χώρο δουλειάς η φωνή μας θα δυναμώσει» και διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους να μην μείνει ατιμώρητο το έγκλημα των Τεμπών.

3-1

Ιδιαίτερα μαζική και δυναμική, η παρουσία των Φοιτητικών Συλλόγων και των μαθητών που έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι δεν τρώνε κουτόχορτο και βρίσκονταν πλάι στο πλευρό των μανάδων τους, βροντοφωνάζοντας το σύνθημα «Οργάνωση κι αγώνας να γίνει η οργή, καμία μάνα μην κλάψει άλλο παιδί».

Αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία από τις μεγάλες κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, δίνουμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα.

2-2

Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε, οργανώνουμε την πάλη μας μέσα από τα σωματεία μας, το ηχηρό μήνυμα της μεγαλειώδους απεργιακής κινητοποίησης για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών για να μην γίνουν οι χώροι δουλειάς μικρές κοιλάδες των Τεμπών.

Γιατί όπως βροντοφώναξαν σήμερα οι χιλιάδες που κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης: «Ή τα κέρδη ή οι ζωές μας»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση