HomeΕΛΛΑΔΑΟι δικηγόροι του Βόλου άφησαν στον ουρανό 57 μαύρα μπαλόνια

Οι δικηγόροι του Βόλου άφησαν στον ουρανό 57 μαύρα μπαλόνια

Για τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρατώντας 57 μαύρα μπαλόνια που συμβόλιζαν τα θύματα της τραγωδίας, οι δικηγόροι συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου και τήρησαν ενός λεπτού σιγή

Συμβολική εκδήλωση μνήμης στα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη έγινε σήμερα το πρωί στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, από τον Δικηγορικό Σύλλογο, ενώ τα μέλη του έλαβαν μέρος στην αποχή από τα καθήκοντά τους, μετά από εισήγηση της συντονιστικής επιτροπής των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

vol

Οι δικηγόροι συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου, κρατώντας 57 μαύρα μπαλόνια που συμβόλιζαν τα θύματα της τραγωδίας, τήρησαν ενός λεπτού σιγή και ανάγνωσαν ψήφισμα.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος ανέφερε ότι το σημαντικό είναι να διαλευκανθεί η υπόθεση και σύμφωνα με την ολομέλεια της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων να κατατεθεί νομική παράσταση για την υπόθεση.

volos1_2

Ο πρόεδρος του ΔΣΒ ζήτησε να μην εξαντληθούν σε σπασμωδικές κινήσεις, κραυγές και ψιθύρους που θα διαρκέσουν λίγο, αλλά να οδηγηθούν σε ένα αποτέλεσμα: Στην αποφασιστική διεκδίκηση ο έλεγχος να φτάσει μέχρι τέλους, να είναι απολύτως αξιόπιστος και να αποδώσει ευθύνες εκεί που ανήκουν.

«Σε αυτό το πλαίσιο ήδη, μετά την απόφαση της ολομέλειας, υπάρχει δήλωση παράστασης υποστήριξης κατηγορίας εκ μέρους των Δικηγορικών Συλλόγων και αυτή είναι μια διαδικασία που θα δώσει το δικαίωμα να παρακολουθούμε από κοντά αυτές τις εξελίξεις», επισήμανε ο κ. Στρατηγόπουλος.

Magnesianews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση