HomeΕΛΛΑΔΑΣύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Ο 20χρονος που επέζησε από το δεύτερο βαγόνι δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή του

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Ο 20χρονος που επέζησε από το δεύτερο βαγόνι δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, συνεχίζει να δίνει πάρα πολύ σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο Γεράσιμος, ο οποίος είχε βγει ζωντανός από το δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας «62».

Οι γιατροί κάνουν ό, τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό, στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του, όλες αυτές τις μέρες και μαζί με τις προσευχές τις δικές τους, ενώνουμε και τις προσευχές και τις ευχές όλων μας, για να βγει νικητής ο Γεράσιμος από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.

Είναι ο μοναδικός επιβάτης του πρώτου βαγονιού, ο οποίος εκσφενδονίστηκε κυριολεκτικά από το παράθυρο του βαγονιού την ώρα της σύγκρουσης. Τώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έχουμε δύο νέες γυναίκες, την 26χρονη Δάφνη, η οποία αποσωληνώθηκε και είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς και την 23χρονη Αλίσια, η οποία παραμένει διασωληνωμένη. Άλλα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και τις επόμενες μέρες αναμένεται να λάβουν εξιτήριο.

Ο 20χρονος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι και αυτό γιατί την ώρα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά από το βαγόνι. Το βρήκαν σε αρκετή απόσταση οι διασώστες από τις σιδηροδρομικές γραμμές και φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας της πτώσης.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση