HomeΚΡΗΤΗΣυμμετοχή της Ε.Φ.Ε.Ε.Η.  στην 24ωρη Πανελλαδική κινητοποίηση

Συμμετοχή της Ε.Φ.Ε.Ε.Η.  στην 24ωρη Πανελλαδική κινητοποίηση

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συμμετέχει η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ηρακλείου και καλεί τα μέλη της στη συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 11 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η χώρα μας βιώνει μέρες πένθους. Η ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη μας έχει συγκλονίσει όλους. Είναι υποχρέωση όλων να αναζητηθούν άμεσα οι απαντήσεις για τα αίτια  που προκάλεσαν το τραγικό αυτό γεγονός, το οποίο στέρησε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους πολλοί νέοι. Είναι απαίτηση όλων μας η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών. Είναι χρέος στις ψυχές όσων χάθηκαν.

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου (ΕΦΕΕΗ), ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος (ΠΟΦΕΕ) αλλά και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη Πανελλαδική κινητοποίηση που διοργανώνεται μεθαύριο  Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Καλεί όλα τα μέλη της να παρακινήσουν τα μέλη τους για μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μεθαύριο Πέμπτη 16 Μαρτίου, στην Πλατεία Ελευθερίας και ώρα 11.00 π.μ.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των ΝΕΩΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση