HomeΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Για πρώτη φορά στο σημείο δολοφονίας οι γονείς του Άλκη Καμπανού

Θεσσαλονίκη: Για πρώτη φορά στο σημείο δολοφονίας οι γονείς του Άλκη Καμπανού

Σήμερα στη δίκη καταθέτουν μάρτυρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην οδό Γαζή που άφησε την τελευταία πνοή το παιδί τους, βρέθηκαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού.

Η Μελίνα και ο Αριστείδης Καμπανός βρέθηκαν στην μοιραία οδό που μετονομάστηκε σε «Άλκη Καμπανού» για πρώτη φορά μετά την δολοφονία του Άλκη.

Σημειώνεται πως νωρίτερα έγινε η εκδήλωση της ονοματοδοσίας, όπου το παρών έδωσαν δεκάδες πολίτες, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και φίλαθλοι του Άρη.

Στην εικόνα των συγκεντρωμένων αλλά και των δεκάδων λουλουδιών προς τιμήν του παιδιού τους, οι γονείς βρέθηκαν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης μόλις αντίκρισε τη σωρεία λουλουδιών που αφήνει συνεχώς ο κόσμος στο σημείο, συγκινήθηκε και τα μάτια του γέμισαν με δάκρυα ενώ και οι συγγενείς του Άλκη ξέσπασαν σε κλάματα.

Συνεχίζεται η δίκη

Την ίδια ώρα, συνεχιζεται η δίκη της δολοφονίας του Άλκη, για 14η ημέρα.

Σήμερα καταθέτουν μάρτυρες που βρήκαν αντικείμενα πέριξ του σημείου της επίθεσης, καθώς και ένας από τους φίλους του Άλκη Καμπανού που έφυγε τρέχοντας από το σημείο και κατάφερε να γλιτώσει.

Πρόκειται για τον αδελφό του νεαρού που τραυματίστηκε σοβαρά στην επίθεση. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Χαριλάου, βρήκαν ένα μαχαίρι και μία ματσέτα, μία γειτόνισσα ένα μαχαίρι σε αυτοσχέδια θήκη και ένας ακόμη κάτοικος ένα μαχαίρι. Ωστόσο, όλοι δεν ήταν σε θέση να βεβαιώσουν ότι αυτά τα αντικείμενα συνδέονται με τη δολοφονική επίθεση.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση