HomeHL-LifestyleSurvivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες που θα ακολουθήσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο στον «τάκο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας στο Survivor All Star ανέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο, γεγονός που φαίνεται πως εξέπληξε την αντίπαλη ομάδα που θεωρούσε άλλους παίκτες να «αξίζουν» περισσότερο να βρεθούν στον τάκο.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον παίκτη των Μαχητών να νιώθει ευάλωτος συναισθηματικά και να εκφράζει κάποια παράπονα στην ομάδα του, καθώς νιώθει απομονωμένος.

Η ομάδα των Μαχητών καλείται ωστόσο, να αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφωνίες της απόψε και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να διεκδικήσει αυτή τη φορά τη νίκη στον δεύτερο αγώνας ασυλίας. Αν δεν τα καταφέρει, θα κληθεί να αποφασίσει ποιοι άλλοι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο στον τάκο.

Δείτε το τρέιλερ:

Σύμφωνα με spoiler που κυκλοφορούν, όπως προκύπτει από την ψηφοφορία του κοινού, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι o Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ισοψηφία θα προκύψει ωστόσο, ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Τζο Μαριδάκη. Οι δύο παίκτες των Μπλε θα συγκεντρώσουν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους και είναι οι επόμενοι που θα βρεθούν στον τάκο. Όπως όλα δείχνουν, αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχουν, 4 αλλά 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση