HomePost ItΑρκαλοχώρι: Οργή και αγανάκτηση για τους πλειστηριασμούς κατοικιών σεισμοπλήκτων

Αρκαλοχώρι: Οργή και αγανάκτηση για τους πλειστηριασμούς κατοικιών σεισμοπλήκτων

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12/3 στο Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου, συμμετείχαν ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Η συνέλευση χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα με τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι πολλά και σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν από τον σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2021 παραμένουν ακόμα και σήμερα άλυτα, με ευθύνη της Πολιτείας. Παράλληλα, το γεγονός των κατασχέσεων ακινήτων σεισμόπληκτων που έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, έχει εξαγριώσει τους πολίτες που αισθάνονται εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στις ορέξεις των τραπεζών και των funds.

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις τοποθετήσεις τους, εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξη στα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου, ανέλυσαν τις Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς και τις πιέσεις που έχουν ασκήσει στους συναρμόδιους Υπουργούς. Δεσμεύτηκαν επίσης να μεταφέρουν για πολλοστή φορά τα αιτήματα του Συλλόγου στη Βουλή, να συνεχίζουν να πιέζουν την Κυβέρνηση της ΝΔ με στόχο να δοθούν, έστω και με καθυστέρηση, δίκαιες και ουσιαστικές λύσεις και επεσήμαναν ότι θα σταθούν δίπλα στις δράσεις και τις κινητοποιήσεις των σεισμοπλήκτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση