HomeHL-9Καρέ-καρέ το τροχαίο που προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του 29χρονου

Καρέ-καρέ το τροχαίο που προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του 29χρονου

Συγκλονίζει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες το πρωί στα Χανιά που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του 29χρονου οδηγού της μηχανής.

Στο βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας και έχει δημοσιεύσει ο πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ Γιάννης Λιονάκης φαίνεται η σφοδρή σύγκρουση της μηχανής με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση ο κ. Λιονάκης γράφει τα εξής:

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Ακρωτηριασμός 29χρονου στα Χανιά, με ότι αυτό σημαίνει.Προσέχετε!Αυτές τις διασταυρώσεις,αυτά τα STOP ,πότε θα τα σεβαστούμε; Στη διασταύρωση κόψτε ταχύτητα και ελέγξτε,ακόμη κι αν έχετε προτεραιότητα. Μην την θεωρήσετε ποτέ δεδομένη.Τα Χανιά πληρώνουν ακριβά το τίμημα της Μοτοκίνησης. Αλλάξτε.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί στην συμβολή των οδών Μυλωνογιάννη και Γρηγορίου Ε’ όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το μηχανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε τζαμαρία καταστήματος.

Από την σύγκρουση ο 29χρονος ακρωτηριάστηκε στο πόδι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, φέρει θλάσεις και στο κεφάλι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση