HomeHL-9Προπηλακισμό δέχθηκε ο Δημήτρης Βίτσας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη

Προπηλακισμό δέχθηκε ο Δημήτρης Βίτσας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με το ethnos.gr και οι άγνωστοι απομακρύνθηκαν. Επίσης μέλη του κόμματος τους εμπόδισαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη. Ανάληψη ευθύνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στόχος ομάδας ατόμων φαίνεται να σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Βίτσας, στη διάρκεια πορείας γειτονιάς στο Ίλιον για το έγκλημα στα Τέμπη.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο κ, Βίτσας συμμετείχε στη διαδήλωση με άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όταν ομάδα ατόμων κινήθηκε απειλητικά εναντίον του με σκοπό να τον διώξει από το σημείο, όπως αναφέρει η efsyn.gr.

Ωστόσο, μέλη του κόμματος τους εμπόδισαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, μέχρι που κατάφεραν να απωθήσουν.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με το ethnos.gr και οι άγνωστοι απομακρύνθηκαν.

Ανάληψη ευθύνης
Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού», αναφέρει:

«Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τοπικής συγκέντρωσης και ενώ μόλις είχαν αρχίσει να συγκροτούνται τα μπλοκ και να προσέρχεται κόσμος, εντοπίσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ως «διαδηλωτή» (sic) για το κρατικό και καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη (για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη) και με τις ευλογίες της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ και λοιπών αβανταδόρων της σοσιαλδημοκρατίας.

Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς».

Διαφήμιση
Διαφήμιση