HomeΕΛΛΑΔΑΜικρή Λυδία: Απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του Αναγνωστόπουλου για την κόρη της Καρολάιν

Μικρή Λυδία: Απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του Αναγνωστόπουλου για την κόρη της Καρολάιν

Πώς και πότε θα γίνεται η επικοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξελίξεις υπήρχαν στην υπόθεση της μικρής Λυδίας της κόρης της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Συγκεκριμένα απορρίφθηκε η αγωγή που είχαν καταθέσει οι γονείς του συζυγοκτόνου για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας. Από την άλλη έγινε δεκτό το αίτημα που είχε η καταθέσει η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, σύμφωνα με την οποία ζητούσε η επικοινωνία ανάμεσα στη μικρή Λυδία και τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα.

«Εκδόθηκε χθες η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν, με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα όπως όρισε το δικαστήριο κατόπιν συνεννόησης με τη μητέρα της Καρολάιν», είπε μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αλόννησο παραμένει ο πατέρας της Κάρολαιν, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Οι παιδοψυχολόγοι που έχουν εξετάσει τη μικρή Λυδία υποστηρίζουν πως το κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί θα ήταν οι Φιλιππίνες και όχι η Αλόννησος. H Σουζάνα και η μικρή Λυδία έφυγαν από την Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα στις 9 Οκτωβρίου για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Το μήνυμα του πατέρα της Καρολάιν στον Αναγνωστόπουλο

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Ντέβιντ Κράουτς, προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση τονίζοντας πως όσο περνά από το χέρι του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν πρόκειται ποτέ να δει τη μικρή Λυδία.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν κάποια στιγμή η μικρή Λυδία να συναντήσει τον πατέρα της από τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της.

«Σίγουρα είναι ελεύθερος να βλέπει όσες φωτογραφίες θέλει. Είμαι όμως αποφασισμένος να μη δει ποτέ τη μικρή Λυδία από κοντά. Στερήθηκε το δικαίωμα αυτό τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της», ήταν η αφοπλιστική απάντησή του.

Ερωτηθείς σχετικά ο πατέρας της Καρολάιν πώς θα αποκαλύψει στη Λυδία την αλήθεια για τον θάνατο της μητέρας της, ανέφερε: «Πώς θα της τον συστήσω; Αυτός είναι ο πατέρας σου… Σκότωσε τη μητέρα σου και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπεις πολύ».

«Ο μικρός μου θησαυρός» συνέχισε ο πατέρας της Καρολάιν, μιλώντας για τη Λυδία και σημείωσε ότι έχει ενσωματωθεί στην αγαπημένη οικογένεια της αδερφής της μητέρας της και όπως και τα ξαδέλφια της, αποκαλεί τη θεία της «μαμά», ενώ τα ξαδελφάκια της την αντιμετωπίζουν σαν να είναι η μικρή τους αδελφή.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση