HomeΕΛΛΑΔΑΜητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου για Τέμπη

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου για Τέμπη

Να διασφαλίσουμε ότι η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας θα γίνει με διαφάνεια και ταχύτητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Να διασφαλίσουμε ότι η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας θα γίνει με διαφάνεια και ταχύτητα για να αποδοθεί δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, με την κ. Σακελλαροπούλου να σημειώνει: «Να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δεν θα γίνει τέτοια τραγωδία».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, υπογράμμισε: «Η χώρα βιώνει τραγωδία το τραύμα είναι ανοιχτό συλλογικό και βαθύ δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν πόνο για ζωές που χάθηκαν. Η κοινωνία πενθεί και θυμώνει και χάνει την εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Αυτή την οργή πρέπει να μην την κάνουμε παραγωγική, είπε ακόμα. Να υπάρξει άμεση λογοδοσία προς κάθε κατεύθυνση και να διασφαλίσουμε ότι πότε ξανά δεν θα συμβεί μια τραγωδία να διώξουμε παθογένειες και να αφήσουνε πίσω μια Ελλάδα που μας εκθέτει είναι χρέος απέναντι στις ζωές που χάθηκαν άδικα».

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση