HomeΚΡΗΤΗΤέμπη: Νέο συλλαλητήριο την Κυριακή στο Ηράκλειο

Τέμπη: Νέο συλλαλητήριο την Κυριακή στο Ηράκλειο

Στις 11 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και νεολαίας, ιδιαίτερα φοιτητών και μαθητών σε όλη την Κρήτη.
Συνεχίζουμε μέσα από τα σωματεία μας ενάντια στην πολιτική του κέρδους, των εγκληματικών ευθυνών των κυβερνήσεων διαχρονικά που βάζουν στο ζύγι (κόστη και ζημιές) που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές.
Δεν ξεχνάμε ότι η κατάσταση που βιώνουν ασθενείς και εργαζόμενοι στην υγεία έχει όνομα και παρελθόν, και δεν είναι άλλο παρά η αντίληψη ότι η υγεία είναι για όλες τις κυβερνήσεις εμπόρευμα, οι ασθενείς πελάτες και οι εργαζόμενοι φτηνοί, ευέλικτοι και αναλώσιμοι.
Συμμετέχουμε και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο συλλαλητήριο εργατικών σωματείων την Κυριακή 12 Μάρτη στις 11πμ στην πλ. Ελευθερίας.
Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί!
Οι πραγματικοί ένοχοι έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Τα υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα τους, οι προσχηματικές παραιτήσεις, τα δημόσια «συγνώμη» δε συγκινούν κανέναν.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι!
Είναι ο μόνος τρόπος για να μη συγκαλυφθούν οι ευθύνες, ο μόνος τρόπος για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση