HomeΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: Ο σύζυγός της αγνοούνταν επί μήνες -Τον βρήκε νεκρό μέσα στην ντουλάπα τους

ΗΠΑ: Ο σύζυγός της αγνοούνταν επί μήνες -Τον βρήκε νεκρό μέσα στην ντουλάπα τους

Ο αγνοούμενος άνδρας είχε αυτοκτονήσει μήνες νωρίτερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ βρήκε τον αγνοούμενο σύζυγό της στη ντουλάπα του σπιτιού τους, αφού είχε εξαφανιστεί για σχεδόν οκτώ μήνες.

Σύμφωνα με την Independent, ο 53χρονος Ρίτσαρντ Μέιτζ εξαφανίστηκε πέρυσι τον Απρίλιο, αφού τηλεφώνησε στη σύζυγό του, Τζένιφερ Μέιτζ για να της πει ότι θα έφευγε νωρίτερα από τη δουλειά του. Ωστόσο, η Τζένιφερ δεν μπόρεσε να τον βρει ή να επικοινωνήσει μαζί του, αφού επέστρεψε στο σπίτι τους στο Ιλινόις, όπου το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο έξω.

Η αστυνομία έψαξε το σπίτι και διερεύνησε την εξαφάνισή του, αλλά δεν το πτώμα του βρέθηκε τον Δεκέμβριο, όταν η κα. Μέιτζ ανακάλυψε τη σορό του σε μια ντουλάπα του σπιτιού, καθώς έψαχνε για κάποια χριστουγεννιάτικα στολίδια.

ΗΠΑ: Ο αγνοούμενος άνδρας είχε αυτοκτονήσει μήνες νωρίτερα

Η χήρα βρήκε το πτώμα του συζύγου της σε έναν αποθηκευτικό χώρο πίσω από ένα ντουλάπι ρούχων κάτω από μια σκάλα του σπιτιού. «Αποφάσισα να βάλω το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έψαχνα για ένα δοχείο με χριστουγεννιάτικα στολίδια και τότε τον ανακάλυψα», δήλωσε η ίδια. «Είχε αυτοκτονήσει», πρόσθεσε.

Η έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας Μάντισον που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας είχε αυτοκτονήσει. Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Η επικεφαλής αναπληρώτρια ιατροδικαστής της κομητείας δήλωσε ξεχωριστά στο πρακτορείο ότι όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της οικογενείας τον Δεκέμβριο, παρατήρησε μια «μυρωδιά που έμοιαζε με υπόνομο». Η αναπληρώτρια ιατροδικαστής πρόσθεσε ότι το σώμα του είχε προχωρήσει πέρα από την αποσύνθεση και βρισκόταν πλέον σε μουμιοποιημένη κατάσταση.

Συνέχισε λέγοντας ότι το πτώμα μπορεί να μην είχε έντονη οσμή, γεγονός που θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο παρέμενε αγνοούμενο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σύζυγός του δήλωσε ότι η οικογένεια πραγματοποίησε την κηδεία του τον Ιανουάριο. Είπε στο πρακτορείο ότι κατανοεί γιατί η αστυνομία δεν βρήκε το πτώμα του. Δεν θα γνώριζαν για την κρυφή ντουλάπα και η μυρωδιά επίσης δεν ήταν υπερβολική, είπε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση