HomeΕΛΛΑΔΑΕυδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Ευδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ευδοκία Τσαγκλή ταξίδευε στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της και ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποδράσουν μέσα από μια συμπαγή μάζα σιδερικών με τις φλόγες να «γδέρνουν» τα σώματα τους μετά τη μοιραία σύγκρουση.

Η νεαρή που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ και περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στο τρένο που ταξίδευε προς την Θεσσαλονίκη.

«Ήμουν στο τρίτο, αλλά δεύτερο επιβατικό βαγόνι. Τι να σας πω, πώς είμαι… Δεν έχει να κάνει με μένα. Νιώθω πολύ μικρή για να μιλήσω για ό,τι έχω πάθει σωματικά μπροστά σε αυτό το τεράστιο ψυχικό κάταγμα που έχουμε πάθει όλοι μαζί. Είναι μια ολόκληρη χώρα που θρηνεί μια μαζική απώλεια ψυχών. Είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας την πίστη μου. Αυτή η ενέργεια δεν καταστρέφεται και αυτές οι ψυχές είναι ακόμη εκεί, παρόλο που δεν είναι μαζί μας.

Είμαι εδώ γιατί πιστεύω ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει και δεν θα ζήσουμε άλλες αντίστοιχες καταστάσεις. Οι γιατροί με συμβουλεύουν να μη θυμάμαι τις στιγμές που έζησα στο τρένο. Δεν θέλω να τρομάξω τον κόσμο ούτε να φέρω αυτόν τον πανικό. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ όποια είναι αυτή η δύναμη – όπως και αν τη λέει ο καθένας – που είμαι ακόμη εδώ. Να υποκλιθώ μπροστά σε όλους τους τραυματίες και σωματικά και ψυχικά. Τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο πόνος είναι για όλους μας, ακόμη και αν δεν υπήρχε κάποια προσωπική γνωριμία σε αυτό το τραγικό γεγονός» εξομολογήθηκε η Ευδοκία Τσαγκλή.

evdokiatsagli2

«Σε πολλές κουλτούρες λένε ότι η ζωή είναι ένα τρένο, εμείς συνδέουμε πλέον το τρένο με τον θάνατο. Τα δικά μου κατάγματα είναι πολύ μικρά και ντρέπομαι να μιλήσω για αυτό μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ. Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα. Λίγο πριν το ατύχημα γελούσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν ξέραμε τι έρχεται» κατέληξε η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία θα εμφανιστεί σήμερα στο My Style Rocks, σε γυρίσματα που είχαν πραγματοποιηθεί πριν από το δυστύχημα στα Τέμπη.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση