HomeHL-WorldΛος Άντζελες: Πυροβολισμοί εναντίον τριών αστυνομικών – Νεκρός ο δράστης

Λος Άντζελες: Πυροβολισμοί εναντίον τριών αστυνομικών – Νεκρός ο δράστης

Οι τρεις αστυνομικοί νοσηλεύονται τραυματισμένοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυρ εναντίον τριών αστυνομικών άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης ένας άνδρας προτού οχυρωθεί σε χώρο στάθμευσης στο Λος Άντζελες. Ο δράστης σκοτώθηκε κατά την αστυνομική επιχείρηση ενώ οι τρεις αστυνομικοί νοσηλεύονται τραυματισμένοι και σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο.

«Είμαι ανακουφισμένη και ευγνώμων που αυτοί οι τρεις γενναίοι αστυνομικοί βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και μπόρεσα να συζητήσω με δύο από αυτούς όταν πήγα να ενημερωθώ πώς είναι», ανέφερε η δήμαρχος της μεγαλούπολης Κάρεν Μπας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Πλάνα από τον αέρα που μετέδωσε νωρίτερα ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KCAL-TV, μέρος του εθνικού δικτύου του CBS, έδειχναν ισχυρή αστυνομική δύναμη να αποκλείει περιοχή γύρω από χώρο στάθμευσης στη συνοικία Λίνκολν Χάιτς. Στην περιοχή θεάθηκαν αστυνομικοί με πλήρη εξάρτυση μάχης.

Σύμφωνα με το CBS News, ο ύποπτος ήταν πρόσωπο που είχε απελευθερωθεί υπό όρους και καταζητείτο για κάποιο αδίκημα. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε επιτόπου λίγο πριν από τις 21:30.

Η εφημερίδα Los Angeles Times, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην αστυνομία που δεν κατονόμασε, σημείωσε πως οι τρεις τραυματίες ανήκαν σε μονάδα που χειρίζεται ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και ότι έψαχναν ύποπτο όταν δέχθηκαν πυρά.

Η αστυνομική διεύθυνση του Λος Άντζελες (LAPD) και το γραφείο της δημάρχου Μπας δεν απάντησαν όταν το Reuters τους ζήτησε σχόλιο για το αιματηρό επεισόδιο.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση