HomeHL-LifestyleSurvivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας στο αποψινό επεισόδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απελπισμένοι πλέον οι Κόκκινοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να επικρατήσουν τόσο για την επικοινωνία με τις οικογένειες τους όσο και για το φαγητό που τόσο έχουν ανάγκη στο Survivor All Star. Πλέον έχουν περάσει πολλές μέρες χωρίς φαγητό και ο εκνευρισμός τους είναι έντονος.

Οι διαμάχες στην Κόκκινη ομάδα δε σταματούν. Η Ελευθερία και ο Σπύρος βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση το ίδιο συμβαίνει με τον Νίκο και τα κορίτσια.

Θα μπορέσουν οι Διάσημοι να αφήσουν όλες τις διαφορές τους στην άκρη και να κερδίσουν;

Οι Μπλε από την άλλη πλευρά βλέπουν τον Ηλία και τον Παναγιώτη σε συνεχή αντιπαράθεση, ενώ ο Ηλίας αποκαλύπτει κρυφές συναντήσεις…

Ποια ομάδα θα επικρατήσει; Ποιοι θα κερδίσουν επικοινωνία και φαγητό;

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, οι Μπλε είναι αυτοί που θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας από τους Κόκκινους. Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι συγκινητικές, αφού τα μέλη της ομάδας των «Μαχητών» για πρώτη φορά θα επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το ενδιαφέρον όλων, όμως, θα στραφεί και στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς εκεί θα ανακοινωθεί μια ακόμα αποχώρηση από το Survivor All Star.

Ποιος παίκτης λέει «αντίο»

Οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι οι Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος. Προφανώς και είναι περισσότερες οι πιθανότητες να αποχωρήσει παίκτης της κόκκινης ομάδας, κάτι που θα συμβεί σύμφωνα με τα spoilers.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει ήδη «πακετάρει» και επιστρέφει στην Ελλάδα…

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση