HomeHL-9Στον εισαγγελέα ο 26χρονος που επιτέθηκε τη γυναίκα του και πήρε το μωρό τους

Στον εισαγγελέα ο 26χρονος που επιτέθηκε τη γυναίκα του και πήρε το μωρό τους

Έλαβε χθες προθεσμία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει και σήμερα ο 26χρονος άνδρας που επιτέθηκε στην σύζυγό του και πήρε το μωρό τους από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν πριν αρκετές ημέρες όταν το παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησε να έχει ομηρικούς καυγάδες για διάφορους λόγους. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που τόσο ο 26χρονος όσο και η 23χρονη πήγαιναν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεταν εις βάρος του άλλο μηνύσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν καθώς ένας νέος άγριος καυγάς κατέληξε σε επίθεση με τον 26χρονο να χτυπάει την 23χρονη μπροστά στο 14μηνο βρέφος τους.

Μετά την επίθεση ο 26χρονος φέρεται να πήρε το παιδί και να έφυγε ενώ λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε αφήνοντας το παιδί στη μητέρα του.

Η 23χρονη που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα κατέθεσε νέα καταγγελία σε βάρος του συζύγου της με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν και να τον οδηγούν ενώπιον του εισαγγελέα με τη δικογραφία σε βάρος του να κάνει λόγο για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και αρπαγή ανηλίκου.

Ο 26χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να οδηγείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση