HomeHL-LifestyleΣτάθης Σχίζας: Δεν θέλησε να δώσει συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Στάθης Σχίζας: Δεν θέλησε να δώσει συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

«Μας ενημέρωσε η παραγωγή πως δεν είναι καλά ψυχολογικά» δήλωσε η Φαίη Σκορδά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, μετά από ένα νέο που του μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου και το οποίο επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία του.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στην Ελλάδα, όμως δεν θέλησε να δώσει συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Όλοι οι παίκτες μετά την αποχώρησή τους από το Survivor, δίνουν συνέντευξη διαδικτυακά στην εκπομπή, καθώς βρίσκονται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, βρίσκονται και καλεσμένοι στο πλατό.

Ο Στάθης Σχίζας ωστόσο, αρνήθηκε, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής. «Να πω κάτι. Όταν ένας παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι, λίγες ώρες μετά μας δίνει μια συνέντευξη μέσω Skype. Ο Στάθης δεν ήθελε να μιλήσει. Θα έρθει εδώ στο πλατό βεβαίως ο άνθρωπος. Μας ενημέρωσε η παραγωγή πως δεν είναι καλά ψυχολογικά», είπε.

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Παρτσώλης, ο οποίος μίλησε με την παραγωγή, δήλωσε για τον παίκτη: «Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή είναι μια χαρά, σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, που για αυτά θα τον ρωτούσαμε, δεν είναι έτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις, είναι άσχημα ψυχολογικά σε αυτό το κομμάτι. Και ζητάει συγγνώμη και από τους τηλεθεατές του «Πρωινού μας» και από εμάς για αυτή τη μη συνέπειά του. Δεκτή η συγγνώμη του, φυσικά, σεβόμαστε αυτή τη συνθήκη του. Επιστρέφει σήμερα το απόγευμα, ας πάρει τον χρόνο του».
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση