HomeHL-EconomyΕΦΚΑ: 24ωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι

ΕΦΚΑ: 24ωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι

Στις 11 τα συλλαλητήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ) έχει προκηρύξει σήμερα πανελλαδική απεργία.

Καλεί τα μέλη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο εργασίας (Σταδίου 29) στις 11:00 και στα συλλαλητήρια στις μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις συνθήκες εργασίας στον ΕΦΚΑ, την υποστελέχωση, την υπερεντατικοποίηση της εργασίας, τα ανεδαφικά και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα ,την απαρχαιωμένη υλικοτεχνική υποδομή, την πολυνομία και τα δυσεπίλυτα προβλήματα, την ευνοιοκρατία, την αναξιοκρατία, την τρομοκρατία και τις απειλές και την εκχώρηση αρμοδιοτήτων του ΕΦΚΑ σε ιδιώτες (έκδοση συντάξεων, τηλεφωνική εξυπηρέτηση, καθαριότητα, φύλαξη).

Αύριο Τετάρτη έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία η ΑΔΕΔΥ για να «μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών». Η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση