HomeHL-LifestyleSurvivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γεμάτο εντάσεις και απρόοπτα θα είναι το αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor All Star. Το κλίμα στην Κόκκινη ομάδα είναι τεταμένο από τη στιγμή που η Ελένη Χαμπέρη βγήκε στον τάκο και όλοι αναρωτιούνται ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Την ίδια ώρα, Στάθης Σχίζας και Νίκος Μπάρτζης κρατούν μία απόσταση από τους συμπαίκτες τους και στο επίκεντρό τους βάζουν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες ρίχνονται στον στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού. Ποια θα επικρατήσει και θα γεμίσει το στομάχι της;

Σύμφωνα με τα spoilers, η ομάδα που κερδίζει το ματς και το έπαθλο φαγητού είναι οι Μαχητές.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, οι Διάσημοι έχασαν και τη δεύτερη ασυλία με αποτέλεσμα να βγάλουν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα τους, μετά την Χριστίνα Κεφαλά. Αυτές οι δύο υποψήφιες ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη.

Τα τρία κορίτσια λοιπόν, μπήκαν στην ψηφοφορία του κοινού, μαζί με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος ήταν ο υποψήφιος από την ομάδα των Μαχητών. «Αντίο» απόψε ωστόσο θα πει η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση